Cod produs: LAP21052417

Laptop DELL Vostro 3400, Intel Core i5-1135G7 pana la 4.2GHz, 14" Full HD, 8GB, SSD 256GB, Intel Iris Xe Graphics, Windows 10 Pro, negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Experimentati productivitatea neintrerupta

  Afisaj amplificat: un panou FHD optional ofera mai multa luminozitate si culori vii pentru o experienta imbunatatita in fata ecranului, iar o margine ingusta pe 2 fete va permite sa vedeti mai mult cu mai putine distrageri.

  ExpressCharge™: duceti nivelul de incarcare a bateriei de la 0% pana la 80% in decurs de o ora*, astfel incat sa nu fiti legat de o priza in timp ce lucrati in deplasare.

  Dell Mobile Connect: Experimentati o integrare fara fir intre laptopul dvs. si smartphone-ul Android sau iOS. Dell Mobile Connect va permite sa accesati mai multe dispozitive si aplicatii fara a va imparti atentia. **

  Procesarea puternica: Abordeaza ziua de lucru cu puterea unui Intel® Core ™ de generatie 11.

  Fisiere la indemana: Stocati toate documentele importante pentru acces usor cu unitati duale optionale de pana la 2 TB 5400 rpm pe hard disk si pana la 1 TB SSD.

  Design de care poti depinde

  Lumina de calatorie: incepand de la 3,49 lb si mai putin de 0,8”, noul si imbunatatitul Vostro 14 3400 este gata de drum oricand.

  Porturi in abundenta: laptopul dvs. este echipat cu o serie de porturi si un cititor de carduri SD pentru a va mentine conectat la ceea ce conteaza cel mai mult.

  Securitate serioasa

  TPM 2.0: Trusted Platform Module 2.0 este un cip de securitate comercial instalat pe placa de baza care creeaza si stocheaza parole si chei de criptare. Verifica daca computerul nu a fost manipulat inainte de a porni si va protejeaza datele impotriva atacurilor software externe. ***

  * In cadrul software-ului Dell Power Manager, selectarea ExpressCharge ™ poate reincarca bateria sistemului de la 0% pana la 80% in decurs de 60 de minute. Dupa ce incarcarea a atins capacitatea de 80%, viteza de incarcare va reveni la viteza normala. Recomandat pentru utilizare cu adaptorul de alimentare Dell furnizat; nu este recomandat cu un adaptor de alimentare de capacitate mai mica. Timpul de incarcare poate varia +/- 10% din cauza tolerantei sistemului.

  ** Dell Mobile Connect este disponibil pe toate dispozitivele compatibile Bluetooth, Inspiron, Vostro, G-Series, Alienware si Consumer XPS cu Windows 10, achizitionate dupa 1 ianuarie 2018. Nu este disponibil pe Windows 10 in modul S. Aplicatia Companion pentru smartphone-ul Dell Mobile Connect trebuie descarcata din App Store pentru dispozitivul dvs. si necesita Android 6 (sau o versiune superioara) sau iOS 11 (sau o versiune superioara). Pentru dispozitivele iOS, capacitatile de transfer de fisiere sunt limitate la fotografii si videoclipuri.

  *** Nu este disponibil pentru toate configuratiile.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 12 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0