Cod produs: EDUQQ200989

Microsoft 365 Personal, Engleza, Subscriptie 1 an, 1 PC/Mac, 1 Tableta, 1 Telefon, Windows, MacOS, iOS, Android

5.00 din 5 (4 recenzii)
299,90
-10%
269,91 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Iti prezentam 

  Microsoft 365 Personal

  Aplicatii Office Premium, spatiu de stocare suplimentar in cloud, securitate avansata si multe altele, toate intr-un abonament convenabil.

  Office 365 este acum Microsoft 365. Un nou nume, mai multe beneficii, acelasi pret. Cumpara astazi si la activarea abonamentului vei obtine automat toate beneficiile Microsoft 365.

  Ce este inclus

  Un loc securizat pentru fotografiile si fisierele tale

  Cu abonamentul tau Microsoft 365, obtii 1 TB de spatiu de stocare in cloud pe OneDrive. Adica poti stoca 300.000 de fotografii, plus toate documentele tale, (1) pe care poti sa le accesezi, sa le editezi si sa le partajezi de pe toate dispozitivele tale, stiind deopotriva ca fisierele tale beneficiaza mereu de backup si ca sunt protejate.

  Ce este nou in Microsoft 365

  Redacteaza cele mai bune materiale, indiferent de unde scrii

  Redacteaza cele mai bune materiale, indiferent de unde scrii, cu Editor Microsoft (2), asistentul tau inteligent pentru scriere. Editor ofera functii de ajutor avansate in legatura cu regulile de gramatica si ortografiere, in peste 80 de limbi.

  Conecteaza-te. Organizeaza. Realizeaza tot ce iti propui.

  Economiseste timp si concentreaza-te pe ceea ce conteaza, cu Outlook—aplicatia care te ajuta sa-ti organizezi viata. Designul simplu si inteligent te ajuta sa ramai conectat, sa-ti citesti mai rapid e-mailurile tale si sa-ti organizezi inboxul pentru a-ti simplifica viata.

  Stimuleaza-ti creativitatea

  Realizeaza mai multe si stimuleaza-ti creativitatea prin accesul la un catalog din ce in ce mai voluminos de sabloane premium pentru Word, Excel si PowerPoint. Alege dintr-o selectie generoasa de fotografii impresionante, pictograme, fonturi, modele 3D si multe altele, pentru a aduce expresivitate in munca ta.

  Descatuseaza-ti imaginatia

  Creeaza continut personalizat de inalta calitate, care se potriveste stilului tau unic. Cu abonamentul Microsoft 365, poti alege dintr-o colectie tot mai mare de fotografii de calitate profesionala, ilustratii bazate pe vectori, clipuri video in bucla, fonturi si pictograme, care te ajuta sa mentii proiectele actuale si atragatoare.

  Protejeaza tot ce este mai important

  Efectuarea backupului pentru fisierele de pe PC s-a simplificat

  Cu backupul pentru foldere OneDrive pe PC, poti sa faci backup pentru folderele Documente si Imagini de pe PC-ul tau Windows pe OneDrive, pentru ca acestea sa fie mereu protejate, actualizate si disponibile pe toate dispozitivele tale.

  Protectia devine personala

  Seif personal este un folder protejat din cadrul OneDrive care poate fi accesat prin doua etape de verificare a identitatii. Acesta iti ofera un nivel suplimentar de protectie pentru cele mai importante fisiere.

  1. Se presupune ca fotografiile sunt fisiere JPG de 4 MB, iar documentele sunt fisiere Office de 0,8 MB
  2. Disponibil ca extensie pentru browserele Microsoft Edge sau Chrome, necesita un cont Microsoft

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  4

 • Intrebari
  0