Cod produs: MONMX27UC

Monitor LED AH-IPS ASUS MX27UC, 27", 4K UHD, 60Hz, auriu-negru

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Design ultra-subtire, exclusivist

  ASUS Designo MX27UC se potriveste foarte bine oricarui tip de spatiu. Profilul sau ultra-subtire, cu o grosime de doar 1.25cm in cel mai subtire punct, ocupa foarte putin spatiu. Similar altor modele din Seria Designo MX, Designo MX27UC este echipat cu un panou cu margini ultra-subtiri, ce au o grosime de doar 0.1cm.

  O adevarata opera de arta

  Datorita finisajelor metalice extraordinare si atentiei incredibile acordata detaliilor, modelul Designo MX27UQ impresioneaza prin design-ul sau, laureat al unui premiu  iF Award. Acesta dispune de linii clasice, simple, un suport foarte rezistent, cu o baza al carei design este inspirat de cadranele solare, si un finisaj in Auriu Inghetat (Icicle Gold).

  Imagini de calitate mai buna cu rezolutia 4K UHD

  Designo MX27UC ofera imagini de calitate 4K UHD (rezolutie 3840 x 2160) cu niveluri incredibile de detaliu. Dispunand de o densitate a pixelilor de 163 pixeli per inch, MX27UC afiseaza imagini mai clare, cu mai multe detalii si texturi. Densitatea de pixeli mai mare ofera un nivel mai bun de productivitate, iar Designo MX27UQ va ofera cu pana la 300% mai mult spatiu pe ecran decat in cazul ecranelor standard Full HD. Indiferent ca urmariti continut video 4K UHD pe Internet sau propriile creatii, Designo MX27UC va permite sa va bucurati din plin de toate.

  Unghiuri de vizualizare largi, impresionante, de 178°

  Designo MX27UC este echipat cu un ecran de inalta performanta dotat cu tehnologie in-plane switching (AH-IPS) ce ofera o rata de contrast impresionanta, de 100,000,000:1 si unghiuri largi de vizualizare, de 178 de grade. Monitorul cu sistem de iluminare LED ofera de asemenea o reproducere deosebit de fidela a culorilor, cu acoperire de 100% a spectrului sRGB – facand astfel din MX27UC solutia ideala pentru editarea foto/video la nivel profesionist, precum si pentru redarea de continut de divertisment.

  Sunet puternic si realist

  Solutie audio dezvoltata in colaborare cu ICEpower® |Bang & Olufsen Technology

  Pentru a oferi un sunet pe masura calitatii excelente a imaginilor, Designo MX27UC utilizeaza o combinatie de solutii hardware audio avansate cu sisteme de procesare sonora profesioniste, fiind echipat cu difuzoare stereo duale de 3W pentru un nivel excelent de realism. Tehnologia audio ASUS SonicMaster, dezvoltata in colaborare cu ICEpower®| Bang & Olufsen Technology, rafineaza fiecare detaliu acustic pentru a oferi un sunet de cristal, cu o gama de frecvente extinsa, o calitate superioara a vocilor si o fidelitate sonora incredibila.

  Optiuni extinse de conectivitate pentru compatibilitate cu o multitudine de dispozitive multimedia

  Redare de continut 4K UHD foarte cursiva, in cele mai bune conditii

  Designo MX27UC iti ofera un nivel de compatibilitate extraordinar cu majoritate dispozitivelor multimedia de pe piata. Interfetele sale DisplayPort si HDMI (v2.0) suporta redarea de continut 4K UHD la o frecventa de 60Hz; interfata HDMI (v1.4) suporta redarea de continut la 30Hz. In acelasi timp, un incarcator SuperSpeed USB* ofera un curent de 5V/1.5A pentru reincarcarea rapida a bateriilor dispozitivelor portabile.

  *Functia de reincarcare USB functioneaza doar pentru reincarcarea bateriilor, nu poate suporta transmiterea de date.

  Functii exclusive ASUS

  Tehnologia SplendidPlus™ Video Intelligence

  ASUS Splendid optimizeaza clipurile video si imaginile statice prin imbunatatirea luminozitatii culorilor, a contrastului si a nivelului de detaliu. Aceasta include 8 moduri de afisare pre-setate (Citire, Camera Intunecata, Panorama, Vedere Nocturna, Cinema, Jocuri, sRGB si Standard) pentru compatibilitate excelenta cu toate tipurile de continut afisate pe ecran.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0