PlayStation Move Motion Controller V4.0 - Twin Pack (PS4/PSVR)

Cod produs: GAMPSVRMOVE4
PlayStation Move Motion Controller V4.0 - Twin Pack (PS4/PSVR)
PlayStation Move Motion Controller V4.0 - Twin Pack (PS4/PSVR)
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  PlayStation Move Motion Controller V4.0

  Imbunatatiti-va experienta PlayStation VR cu controller-ul de miscare PlayStation Move. Incredibil de usor de utilizat, controlere de miscare va permit sa interactioneze instantaneu si intuitiv cu mediul dvs. virtuale in jocuri compatibile PlayStation VR. Fiecare controler vine cu o curea de mana pentru siguranta si confort, plus un cablu mini USB pentru conectarea si incarcarea.

  Design ergonomic

  Simtiti o conexiune extraordinara cu lumea virtuala uimitoare, datorita unui design confortabil si feedback-ul vibratiilor.

  Urmarire precisa

  Experimentati un sentiment uimitor de prezenta cu senzori de miscare incorporati si sfera de schimbare a culorii, care este urmarita de camera PlayStation.

  Interfata intuitiva

  Control complet asupra experientelor dvs. VR cu un buton usor de utilizat, inclusiv un declansator dedicat PS si butoanele de actiune pentru controlerul wireless DUALSHOCK 4.

  PlayStation VR + PlayStation Camera

  Se comercializeaza separat

  Pregatiti-va pentru o imersiune incredibila, care poate fi realizata numai cu combinatia esentiala dintre PlayStation Camera si PS VR. Dar distractia nu se termina acolo - PlayStation Camera este, de asemenea, cheia dvs. pentru a debloca o varietate de caracteristici suplimentare pe PS4.


 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2 recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020