Router Wireless ASUS Gigabit RT-AC88U, Dual-Band 1000 + 2167 Mbps, USB 2.0, USB 3.0, negru

Cod produs: ROURTAC88U
3 Recenzii | Adauga recenzia ta
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 •  

  Tehnologia NitroQAM™ - O Experienta Deosebit de Cursiva

  Indiferent ca participi la o competitie de jocuri online sau transmiti un eveniment in timp real, la rezolutie 4K UHD, intarzierile si fenomenul de buffering sunt de neacceptat. Tehnologia NitroQAM™ (1024-QAM) inclusa in modelul RT-AC88U ofera o viteza combinata a conexiunii Wi-Fi de 3167 Mbps, asigurand astfel faptul ca toti cei conectati la retea se pot bucura de streaming foarte cursiv si latente foarte scazute in jocurile online.

   

  DUBLAREA PERFORMANTELOR IN JOCURI

  Beneficiaza de o latenta scazuta in jocurile online si viteze ridicate de acces la Internet si in reteaua personala!

   

  Compatibilitate Multi-Platforma

  Vitezele de transfer in retea afecteaza fiecare dispozitiv pe care te joci si fiecare platforma. ASUS RT-AC88U ofera latime de banda extinsa si acoperire pentru toate dispozitivele voastre de jocuri, de la console la PC-uri la dispozitive mobile*, si suporta toate sistemele de operare, inclusiv Windows®2, Mac OS®3 si Linux®4.

   

  Adaptive QoS – Jocurile tale au Prioritate

  Amplifica latimea de banda disponibila prin intermediul solutiei Adaptive QoS (Quality of Service), ce iti permite sa prioritizezi cu usurinta pachetele de date si activitatile de retea dedicate jocurilor. Puteti chiar atribui o latime de banda dedicata in modul gamer solo, facand din RT-AC88U aliatul perfect pentru jocuri cu latente foarte scazute oriunde in casa ta.

   

  Elibereaza ”Resursele” Sistemului PC in timpul Jocurilor

  Solutia de retea reprezinta doar jumatate de ecuatie atunci cand vine vorba de performanta in jocuri. Aplicatiile anti-virus si nu numai pot consuma resurse vitale de procesare la nivelul CPU-ului si memoriei, ce, in caz contrar, ar putea fi realocate jocurilor. Cu ajutorul solutiei AiProtection instalate pe RT-AC88U puteti opri aceste utilitare in timpul jocurilor, asigurandu-va astfel ca absolut toate resursele sistemului vostru sunt utilizate pentru a va oferi o performanta mai buna in jocuri.

   

  Suficienta Latime de Banda pentru Toti Clientii

  RT-AC88U este solutia perfecta pentru continutul de divertisment digital, putand suporta un numar de dispozitive egal cu numarul invitatilor vostri, dar si transmisiuni multiple Full HD 1080p simultane. Dincolo de consumul de continut, RT-AC88U va permite sa va creati propria casa inteligenta, suportand camere de supraveghere IP, termostate si o varietate intreaga de dispozitive de care nici macar n-ati auzit pana in acest moment.

   

  Acoperire Wi-Fi de Neegalat

  Cu ajutorul design-ului cu patru transmitatori / patru receptori (4T4R) ai antenelor, atat raza de acoperire Wi-Fi cat si stabilitatea semnalului sunt imbunatatite semnificativ. Tehnologia de modelare a semnalului (beamforming) AiRadar ajuta la focalizarea suplimentara asupra semnalului Wi-Fi de pe dispozitivele voastre, facand astfel reteaua Wi-Fi mai rapida, mai clara si mai puternica.

   

  Procesor Puternic, Viteze de Transfer Ridicate

  Procesorul dual core de top, tactat la 1.4GHz, cu care a fost dotat modelul RT-AC88U ofera o performanta superioara in utilizare. Vitezele de transfer de date prin intermediul interfetei USB pot atinge valori de pana la 100 MB/s, in timp ce vitezele de descarcare/incarcare prin router (latime de banda WAN-LAN) pot atinge 1800 Mbps5.

   

  Capabilitati Wi-Fi Multiple cu Ajutorul Tehnologiei Revolutionare MU-MIMO

  MU-MIMO ii ofera fiecarui dispozitiv compatibil6 propria conexiune Wi-Fi la viteza maxima, astfel incat mai multe dispozitive se pot conecta concomitent fara a incetini in vreun fel reteaua. De fapt, RT-AC88U se poate conecta simultan la multipli clienti compatibili MU-MIMO, la viteza maxima suportata de catre fiecare dispozitiv, spre deosebire de solutiile standard MIMO cu utilizator unic, in cazul carora fiecare dispozitiv trebuie sa astepte transmisiunile secventiale7.

   

  Optiuni de Conectivitate Multiple

  Cu ajutorul celor 8 interfete Gigabit LAN cu care este echipat RT-AC88U veti putea conecta pana la opt dispozitive compatibile Ethernet in mod simultan. Dispozitivele ce nu dispun de o interfata Wi-Fi, cum ar fi Televizoarele Inteligente, consolele pentru jocuri, unitatile de redare continut media, player-ele digitale, dispozitivele de stocare NAS si altele pot fi conectate acum la port-urilor lor dedicate, facand astfel din RT-AC88U centrul de divertisment digital al retelei voastre personale.

  Note:

  1. Editia gratuita pentru routere suporta un singur dispozitiv selectabil din reteaua voastra de fiecare data, cu limite ale traficului GPN si include suport tehnic oferit de catre WTFast®. Utilizatorii pot face un upgrade (contra-cost) pentru a accesa versiunea avansata, ce permite accelerarea simultana a unor dispozitive multiple, cu latime de banda GPN extinsa si functii avansate.

  2. Windows este marca inregistrata a Microsoft Corporation in Statele Unite si/sau alte tari.

  3. Mac OS® este o marca inregistrata a Apple Inc.

  4. Linux® este o marca inregistrata de catre Linus Torvalds in Statele Unite si alte tari.

  5. Performantele reale pot varia ca rezultat al starii retelei si factorilor de mediu.

  6. Necesita prezenta unor clienti certificati MU-MIMO.

  7. Firmware-ul beta MU-MIMO va deveni disponibil la sfarsitul lui 2015.

  8. Firmware-ul beta Smart connect va deveni disponibil in Q1 2016.

 • Caracteristici tehnice

  Tip produsRouter
  Rata de transfer Wi-Fi (Mbps)1000 + 2167
  Frecventa (GHz)2.4 - 5
  StandardeIEEE 802.11 ac, IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
  Securitate64-bit WEP, 128-bit WEP, WPA2-PSK, WPA-PSK, WPA-Enterprise , WPA2-Enterprise , Suport WPS
  FirewallFiltrare servicii de retea, Filtrare URL, Filtrare porturi
  Porturi8 x LAN, 1 x WAN
  Rata de transfer Ethernet (Mbps)10 / 100 / 1000
  USB 2.01
  USB 3.01

  Informatii suplimentare

  FacilitatiBeamforming: standard si universal; Transmisie rapida de date 1024-QAM; Latime de banda de 20/40/80 MHz
  Alte detaliiControl Parental, Mod de operare: Router Wireless, Punct de acces, Punte media
  Memorie128 MB flash; 512 MB RAM
  ProcesorDual-core la 1.4GHz
  Functii / OptiuniAgregarea Conexiunilor, MU-MIMO, Analiza a traficului, QoS adaptiv, AiProtection, Backup pentru Mac OS, Server media, Server imprimanta, Suporta IPTV
  Activitate LEDAlimentare x 1, Wi-Fi x 2, WAN x 1, USB x 2, WPS x 1, LAN x 1
  Antena4 antene externe
  VPNServer VPN: IPSec Pass-Through, PPTP Pass-Through, L2TP Pass-Through, Server PPTP, Server OpenVPN; Client VPN: Client PPTP, Client L2TP, Client OpenVPN

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  Greutate (Kg)0.95
  CuloareNegru
 • 5 din 5 stele

   Adauga o recenzie

   Trebuie sa fii autentificat.

   • Adauga o intrebare

    Trebuie sa fii autentificat.