Cod produs: UPSPWUPOL300BA

Unitate UPS NJOY Balder 3000, 3000VA, LCD, IEC

 
Reducere
10%
3.149,91lei
3.499,90
Stoc epuizat
 • Balder 3000

  Protectorul absolut

  Noile produse din linia profesionala de UPS de la nJoy da afacerii tale energie sa treaca peste momentele dificile.

  Cand vine vorba de curentul electric momentele netensionate pot provoca daune afacerii tale. Fulgerele, caderile de tensiune, supra-tensiunea, lipsa curentului, toate pot duce la opriri neintentionate a sistemelor si chiar pierderi de date importante. Prizele sau sursele de curent prost ajustate pot face componentele electronice sa se strice usor. In acest scop am creat seria Balder ca protectie impotriva acestor probleme.

  Echipamentele IT critice, cat si alte echipamente electronice industriale au nevoie de protectie electrica suplimentara pentru a nu fi afectate de fluctuatii de tensiune sau pene de curent. Toate actiunile care depind de aceste echipamente pot fi sistate pe o perioada nedeterminata.

  Seria Balder se potriveste in centre de date, servere, sisteme tehnice, sisteme IT complexe, echipamente telecom, echipamente bancare, echipamente medicale si de laborator si orice alte aplicatii comerciale si industriale.

  UPS-ul Balder este o componenta centrala intr-o arhitectura bine construita de protectie a echipamentelor electronice din mediul business.

  Dubla conversie


  Converteste permanent curentul de intrare alternativ in curent continuu in blocul redresor si apoi din curent continuu inapoi in curent alternativ in blocul invertor. Ca urmare a acestei duble conversii, gradul de protectie pentru sarcina este absolut. Poti fi sigur ca echipamentele tale critice sunt permanent in siguranta.

  Eficienta impresionanta de pana la 96%


  Cu o eficienta de 90% in modul baterie, 91% in modul conectat la priza si 96% in modul eco, seria Balder realizeaza o conversie echilibrata a curentului asigurand pierderi minime de energie.

  Eficienta impresionanta de pana la 96%


  Cu o eficienta de 90% in modul baterie, 91% in modul conectat la priza si 96% in modul eco, seria Balder realizeaza o conversie echilibrata a curentului asigurand pierderi minime de energie.

 • Caracteristici generale

  Putere maxima (VA)3000
  Tensiune iesire (V)230Vac
  Putere maxima (W)3000
  Tip operatiuneOn-line
  Frecventa (Hz)40Hz ~ 70 Hz

  Acumulator

  Autonomie25% incarcare - 26 min; 50% incarcare - 11 min; 75% incarcare - 6 min; 100% incarcare - 3 min
  Baterie6 x 12V 9Ah

  Informatii suplimentare

  Cu DisplayDa
  Avertizare sonoraNu
  PorturiUSB, RS-232
  Afisaj / Panou comandaMod AC, mod baterie, nivel incarcare, nivel baterie, tensiunea de intrare, tensiunea de iesire, suprasarcina, eroare, baterie descarcata
  Conectori IEC8 x IEC-320-C13); 1 x IEC-320-C19
  Alte detaliiDubla conversie; Factor de putere la iesire 1.0; Eficienta de pana la 96%; Functia Eco; Cabinet de baterii extern (optional); Software management; Design rack/towe
  Continut pachetUnitate UPS

  Garantie

  Garantie comerciala36 luni
  Garantie de conformitate24 luni

  Altele

  CuloareNegru
  Dimensiuni (L x A x I cm)63 x 43.8 x 8.8
  Greutate (Kg)27.5
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.

   Include taxa verde in valoare de 15,00 lei.