Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL

Cod produs: CAU350562
Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL
Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL
Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL
Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL
Anvelopa vara SUMITOMO HTR Z5 245/45R17 99Y XL
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere


  Sumitomo

  Producatorul de anvelope „SUMITOMO”, a castigat o larga recunoastere pe plan mondial gratie produselor sale calitative.

  Grupul Sumitomo Rubber Industries, originar din Japonia, are o istorie indelungata in industria anvelopelor. Vanzarile marcii au luat amploare in SUA si Arabia Saudita, motiv pentru care a urmat extinderea in pietele din Australia, Asia, Orientul Mijlociu si Europa. Compania se situeaza in prezent pe locul 5 mondial in topul producatorilor de anvelope.

  In 1985, odata cu introducerea brandului subsidiar Falken in piata nord americana a urmat si mutarea productiei pe teriotoriul statelor unite, mai exact in Tonawada, New York in Ianuarie 2016.

  Acest aspect a urmat ca, consecinta a dizolvarii parteneriatului cu Goodyear si a constituit o piata de desfacere importanta pentru Sumitomo, brandul bucurandu-se de un real succes pe continentul American.

  Un model consacrat al producatorului este WT 200.

  Designul directional al benzii de rulare este optimizat pentru a oferi o tractiune mai buna, pe tot parcursul sezonului rece.

  Canelurile de dimensiuni generoase disperseaza in mod eficient apa si zapada topita de pe suprafata de rulare, reducand astfel riscul de acvaplanare.

  Compozitia inovatoare, mentine flexibilitatea anvelopei chiar si la temperaturi foarte scazute, oferiind niveluri optime de performanta si siguranta si in cele mai dificile conditii de iarna.

  Anvelopa de vara SUMITOMO HTR Z5 exceleaza prin performantele oferite pe carosabil uscat in materie de aderenta si manevrabilitate, gratie profilului stilizat care confera o amprenta generoasa la sol.

  Aderenta pe carosabil ud este facilitata de canelurile late care asigura o evacuare eficienta a apei de pe suprafata benzii de rulare, astfel riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare fiind redus considerabil. In materie de adrenta pe carosabil ud, anvelopa SUMITOMO HTR Z5 a reusit sa se incadreze la clasa A, aceasta performanta fiind atinsa de o multitudine din dimensiunile disponibile.

  Amprenta generoasa la sol si distributia uniforma a presiunii pe intreaga suprafata a benzii de rulare pentru o manevrabilitate optimizata si uzura uniform in timp.

  Profil asimetric al benzii de rulare cu o configuratie optimizata a lamelelor si canelurilor laterale pentru o evacuarea eficienta a apei de pe suprafata benzii de rulare astfel minimizand riscul aparitiei fenomenului de acvaplanare.

  Compozitie de ultima generatie a benzii de rulare care faciliteaza un nivel crescut de elasticitate, optimizand astfel caracteristicile de manevrabilitate, franare si rezistenta la uzura.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020