Filme Blu-ray 3D

(9 produse)

   

  Filme Blu-ray 3D la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Daca vrei sa te bucuri de un film 3D la tine acasa, atunci ai ajuns in locul potrivit deoarece gama noastra de filme Blu-ray 3D este foarte variata iar aici vei gasi, cu siguranta, un titlu de serial sau film potrivit genurilor tale

   

  Adauga la colectia ta din biblioteca titluri renumite precum Rampage, Omul de otel, Brigada sinucigasilor, Animale fantastice si unde le poti gasi, Ascensiunea lui Jupiter, Legenda lui Tarzan, Hobbitul, Batman vs. Superman sau Godzilla. Orice film vei alege, tehnologia 3D te va da pe spate cu siguranta. 

   

  Haide sa vezi oferta noastra la filme Blu-ray 3D si alege-l pe cel preferat!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama este foarte variata iar noi iti punem la dispozitie mai multe genuri de filme de la studiouri diferite, precum: Actiune, Aventura, Fantastic, S.F. sau Razboi.

  Filmele 3D utilizeaza un proiector special cu un tip de filtru in fata, care permite ca imaginile inregistrate de camera din stanga sa fie proiectata astfel doar ca fotoni polarizati la stanga. In timp ce imaginile camerei din dreapta sunt formate din fotoni polarizati la dreapta. Daca iti scoti ochelarii in timpul filmului, poti sa vezi ambele imagini (insa iti va provoca o durere de cap), daca inchizi un ochi in timp ce ai ochelarii 3D pusi, poti transforma filmul intr-un „2D” obisnuit.