Cod produs: CAS191697

Casti Gaming TURTLE BEACH Elite Atlas, surround, multiplatforma, 3.5mm, negru

5.00 din 5 (1 recenzie)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Casti Gaming TURTLE BEACH Elite Atlas

  Turtle Beach Elite Atlas

  Castile de gaming pentru calculator Elite Atlas Turtle Beach® aduc performanta sporturilor electronice si confortul absolut in fiecare joc, meci sau lupta cu difuzoarele reprezentative optimizate Nanoclear™ de la Turtle Beach, un microfon de gaming profesionist cu tehnologie Truspeak™ si un confort de lunga durata de la banda flotanta sic de fixare pe cap si captuseala de cupe Aerofit™ care va ajuta sa jucati mai mult si sa castigati mai mult! 

  CONFORT DURABIL

  Banda metalica sic de fixare pe cap, cu captuseala suspendata, si captuseala magnetica inversabila a cupelor din spuma cu memorie, asigura un confort neegalat astfel incat va puteti concentra la joc.

  DIFUZOARE NANOCLEAR™ MARI, DE 50 MM

  Castile Elite Atlas sunt echipate cu difuzoare mari si puternice Nanoclear™ peste ureche, de 50 mm, de la Turtle Beach, create special pentru sporturi electronice, pentru a livra cele mai clare conversatii in echipa printr-un sunet clar si mai putine distorsiuni pentru o experienta audio care schimba jocul.

  MICROFON DE GAMING PROFESIONIST CU TEHNOLOGIE TRUSPEAK™

  Comunicarea in echipa este cruciala pentru sporturi electronice. Punctele se castiga si meciurile se pierd dintr-o singura comanda, iar microfonul cu sunet clar ca cristalul de pe Elite Atlas, cu tehnologie TruSpeak™, va este alaturi ca sa va asigurati ca sunteti intotdeauna auziti clar si raspicat.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0