Cod produs: CASLIVE460NCBLK

Casti JBL Live 460NC, Bluetooth, On-ear, Microfon, Noise Cancelling, negru

549,99 lei
stoc epuizat
Culoare:
 • Descriere

  Casti JBL Live 460NC

  In lumea ta, sunetul superior este esential. Asa ca puneti-va pe o pereche de casti JBL Live 460NC. Echipate cu drivere masive de 40 mm, castile JBL Live 460NC ofera sunet JBL Signature, cu un bas imbunatatit, astfel incat sa rasune foarte bine fiecare piesa de pe fiecare lista de redare. Activati Adaptive Noise Canceling daca aveti nevoie de concentrare sau Smart Ambient daca doriti sa pastrati legatura cu mediul dvs. Ai nevoie de ajutor pentru a trece peste zi? Obtineti ajutor de la asistentul vocal preferat folosind vocea dvs. sau cu o atingere pe casca. Si daca configurati Hei Google, activati functiile JBL Live 460NC folosind doar vocea. Magie! Usoare si confortabile, datorita bandei cu captuseala si a cupelor cu perne moi, va veti bucura de pana la 50 de ore de redare muzicala cu ANC dezactivat, apeluri stereo perfecte si un cablu audio detasabil, care va permite sa ascultati muzica chiar si atunci cand bateria se termina. Cand nu sunt utilizate, Live 460NC se intrerup automat si reiau redarea cand le pui din nou pe cap. 

  JBL Signature Sound

  Driveri de 40mm si un Signature Sound care este gasit in cele mai renumite locuri din intreaga lume.

  Adaptive Noise Cancelling sau Ambient Aware

  Eliminati zgomotul nedorit si ramaneti concentrat pe muzica cu Adaptive Noise Canceling. Tehnologia Ambient Aware va permite sa mergeti in siguranta pe strazile aglomerate crescand sunetele ambientale, in timp ce cu TalkThru muzica este redusa si vorbirea este amplificata, astfel incat sa puteti conversa cu usurinta pastrand castile pornite.

  Obtineti ajutor doar folosindu-va vocea

  Obtineti ajutor de la asistentul vocal preferat folosind vocea dvs. sau cu o atingere pe casca. Activati ANC sau Ambient Aware, verificati durata de viata a bateriei sau opriti JBL Live 460NC pur si simplu cu vocea dvs. cu Hey Google. Utilizati noua aplicatie JBL pentru a seta cu usurinta asistentii vocali preferati.

  Pana la 50 ore cu ANC off

  Ascultati muzica doua zile intregi si bucurati-va de incarcarea rapida, daca nu este suficient. Castile JBL Live 460NC va ofera pana la 50 de ore de redare cu ANC dezactivat, pana la 40 ore cu ANC activat si 4 ore de incarcare in doar 10 minute. Cablul audio detasabil va permite sa continuati sa ascultati muzica preferata chiar si atunci cand bateria este descarcata.

  Handsfree

  Ramaneti in legatura cu lumea dvs. gestionand apelurile cu butoanele de pe casca. Tehnologia microfonului permite apeluri stereo perfecte.

  Multipoint

  Va permite sa comutati fara efort de la un dispozitiv Bluetooth la altul. Puteti trece pur si simplu de la un videoclip de pe tableta la un apel de pe telefonul mobil, astfel incat sa nu pierdeti niciodata niciun apel.

  Confortabile

  Banda de sustinere este din material textil si pernele de urechi sunt moi, astfel ca Live 460NC sunt foarte confortabile.

  Auto Play si Pauza

  Muzica dvs. se opreste automat atunci cand scoateti castile si incep sa redea din nou cand le puneti la loc. Nici nu trebuie sa te gandesti la asta.

  Google Fast Pair

  Datorita Google Fast Pair, JBL Live 460NC sunt conectate imediat la dispozitivul dvs. Android. De asemenea, puteti asocia mai multe dispozitive doar prin atingerea ecranului dispozitivelor.

  My JBL Headphones

  Castile ar trebui sa se adapteze la dvs., nu invers. Sunetul si caracteristicile castilor JBL Live 460NC pot fi personalizate cu usurinta cu aplicatia gratuita My JBL Headphones: modificati seturile EQ, selectati Asistentul vocal preferat, setati Smart Ambient si multe altele, descarcand aplicatia gratuita.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 0,80 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0