Epilatoare IPL

  18 din 18 produse

  Alege un epilator cu ipl si uita de problema epilatului

  Aparatul de epilare definitiva te va ajuta sa ai mereu pielea fina pana la 6 luni. Epilatorul ipl reduce pana la 92% din par dupa doar 3 tratamente, asa ca te vei bucura rapid de efectele sale. In plus, la fiecare epilator definitiv vei primi accesorii pentru fata, corp si axila, in functie de zona pe care vrei sa o epilezi. 

   

  Epilare rapida cu aparat cu ipl pentru acasa

  Tratamentul pentru corp cu ajutorul aparatului ipl este rapida, cu o medie de 9 minute pentru ambele picioare, asa ca nu trebuie sa iti faci griji pentru timpul petrecut. Tehnologia are in spate peste 14 ani de cercetare, avand ca rezultat un aparat eficient, rapid, sigur si usor de utilizat. Il poti folosi chiar si pe fata, asa ca vei putea uita de benzi depilatoare, de ceara si de alte procedee dureroase de indepartare a parului nedorit. 

   

  Cele mai bune epilatoare ipl cu senzori smart

  Senzorii aparatului de epilat definitiv recomanda setarea adecvata pentru pielea ta si te ajuta sa alegi programul care se potriveste pentru culoarea pielii si tipul de fir de par pe care il ai.

   

  Comanda un epilator cu ipl de pe site-ul nostru si ai livrare gratuita pana la tine acasa si perioada de retur de 14 zile!

  Intrebari frecvente

  Epilatorul cu IPL arde radacina firului de par, astfel incat aceasta sa nu mai produca foliculi.

  Este important ca epilatorul tau IPL sa aiba capete speciale pentru diferite zone ale corpului. In plus, exista epiloatoare IPL cu fir sau fara.

  Durata de tratament difera de la persoana la persoana, dar la inceput se recomanda folosirea o data pe luna.

  Aparatul de epilare definitiva se poate folosi pe maini, picioare, axila, fata si in zona inghinala.

  Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020