Filtre foto

(30 produse)

   

  Filtru DSLR la cel mai mic pret din Romania!

   

  Obtine fotografii impecabile cu filtrele DSLR 

   

  Filtrele foto sunt folosite inca de la inceputul istoriei fotografiei atunci cand prelucrarea fotografiilor nu era accesibila. Acum filtrele foto au in mare parte rolul de protectie a lentilei aparatului foto. 

   

  Filtre foto pentru mai multa protectie

   

  Filtrele UV ofera mai multa protectie si iti protejeaza lentila obiectivului tau de zgarieturi neprevazute. Alege filtrele foto in functie de aparatul tau si de nevoile tale.

  Filtrele rotunde sau pe filet se folosesc pe obiectivele pentru care au fost proiectate. Aceste filtre se gasesc in functie de diametrul obiectivului.  Filtrele pe suport sunt putin mai greu de utilizat decat cele clasice, pentru ca nu sunt limitate la un singur diametru de obiectiv. Aceste filtre se pot folosi pentru intreaga ta colectie de obiective datorita inelelor de prindere de diferite diametre.  Protejeaza-ti aparatul foto DSLR cu filtrele foto de la noi de pe site. Ti-am pregatit o gama variata de filtre compatibile cu obiectivele si bugetul tau.

   

   

  Intrebari frecvente

  Filtrele foto se impart in 4 tipuri: Filtre UV, filtre de polarizare, de densitate si gradat.

  Alege filtrele foto in functie de dimensiunile obiectivului si bugetul tau.Tine cont atunci cand alegi filtre foto ca filtrele UV sunt filtre de protectie in timp ce filtrele de polarizare ajuta la indepartarea reflexiilor de pe suprafete nemetalice.