Formula speciala de lapte HUMANA HN 78717, 1 luna+, 300g

Cod produs: LPB78717
 
25,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Formula speciala de lapte HUMANA HN 78717, 1 luna+, 300g

  Cu prebiotice GOS: fibre prebiotice care apar de asemenea in laptele matern si contribuie la stimularea si dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase

  Usor de digerat: are un continut redus de lactoza si grasimi pentru o digestie mai usoara.

  Continutul ridicat de fibre din banane permite normalizarea rapida a scaunului. Preparata ca bautura sau ca piure - in functie de varsta. Produs din ingrediente lipsite de gluten (conform reglementarilor in vigoare)

  Humana HN- Dieta special in caz de diaree - poate fi folosita un timp indelungat ca hrana exclusiva pentru sugari.

  Ingrediente: lapte degresat, 15.3g pulbere de banane, sirop de glucoza, uleiuri vegetale, amidon, maltodextrina, sirop de galacto-oligozaharide, caseinat de calciu, faina de orez, citrat de sodiu, carbonat de calciu, L-cisteina, clorura de sodiu, amestec de vitamine ( vitamina C, vitamina E, niacina, acid pantotenic, vitamina B1, vitaminaB2, vitamina B6, vitamina K, acid folic, biotina, vitamina D3,vitamina B12), tartrat hidrogenat de colina,carbonat de magneziu, inozitol, difosfat de fier, citrat de potasiu, oxid de zinc, sulfat de cupru, iodat de potasiu, molibdat de sodiu, selenat de sodiu.

  Simplu de preparat - Instructiuni de utilizare

  Respectati intocmai instructiunile de utilizare cand preparati formula de lapte. Prepararea necorespunzatoare sau pastrarea biberonului pregatit o perioada mai lunga de timp poate duce la probleme de sanatate ca urmare a dezvoltarii bacteriilor nedorite. Pregatiti formula de lapte proaspata inainte de ecare masa si administrati-o imediat copilului. Important: Raciti biberonul pana ajunge la temperatura potrivita (37°C) (exista riscul sa opariti copilul). Nu utilizati formula de lapte ramasa.

  Spalati bine biberonul, tetina si inelul adaptor. Nu incalziti formula de lapte la microunde (exista riscul sa opariti copilul). Inchideti bine punga dupa ce ati scos formula de lapte din aceasta, depozitati la loc racoros si uscat si consumati in urmatoarele 3 saptamani.

  Pentru biberon: Fierbeti o cantitate de apa potabila si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 70°C (sau incalziti Humana apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 70°C). Puneti cantitatea necesara de formula de lapte in biberon si adaugati jumatate din cantitatea de apa potabila necesara. Inchideti biberonul si agitati bine imediat. Atentie: biberonul este incins, protejati-va mainile (folositi o carpa). Adaugati cantitatea de apa ramasa si agitati bine biberonul inca o data. Raciti formula de lapte pana ajunge la temperatura potrivita: in baie de apa sau sub jet rece de la robinet (aprox. 5-7 minute). Agitati inca o data biberonul, xati tetina si veri cati daca formula de lapte are temperatura potrivita 37°C (exista riscul de a opari copilul).

  Forma mai consistenta: Fierbeti o cantitate de apa potabila si lasati-o la racit pana ajunge la o temperatura de 50°C sau incalziti Humana apa pentru sugari pana ajunge la o temperatura de 50°C. Puneti cantitatea necesara de formula de lapte intr-un bol, adaugati apa potabila si amestecati cu o furculita pana obtineti textura dorita.

  Utilizati numai lingura dozatoare (contine aprox. 48 g).

  Cum functioneaza:

  Cu banana: proportia mare de bre din banane stimuleaza normalizarea rapida a consistentei scaunului.
  Usor de digerat: comparativ cu formulele conventionale pentru sugari, continut redus de lactoza si grasime pentru o digestie mai usoara si mai ales un nivel ridicat de tolerabilitate.
  GOS: fibre alimentare importante, prezente in laptele matern.
  Se consuma solid sau lichid: poate preparat pentru administrare cu biberonul sau forma mai consistenta, in functie de varsta.

  Produs fara ingrediente cu continut de gluten.

  Cantitate: 300 g. 300 g asigura aprox. 16 biberoane a cate 130 ml sau un total de 2 litri.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020