Fixativ, Gel si Spuma de par

(69 produse)
  69 produse

   

  Coafura rezista cu produsele de fixare si stilizare de la noi de pe site!

   

  Fixativele pentru par sunt unul dintre cele mai importante produse de styling pe care le poti avea in trusa ta de coafat. Aceste produse te ajuta sa mentii coafura ta la locul ei pe parcursul intregii zile, fara sa-ti faci griji ca aceasta se va destrama sau ca firul de par se va incurca. Fixativele profesionale sunt cele mai eficiente produse de acest tip si sunt folosite de stilistii din intreaga lume.

  Unul dintre cele mai populare marci de fixative profesionale este Schwarzkopf. Fixativele Schwarzkopf sunt ideale pentru toate tipurile de par si ofera o fixare de durata, chiar si in cazul celor mai indisciplinate fire de par.

  O alta marca populara de fixative este Taft. Aceste produse ofera o fixare puternica si de lunga durata si sunt disponibile in diferite texturi, astfel incat sa poti gasi fixativul perfect pentru preferintele si nevoile tale.

  Syoss este o alta marca populara de fixative de par, cunoscut pentru produsele sale de calitate superioara si preturi accesibile. Produsele Syoss sunt create cu ingrediente de inalta calitate si ofera o fixare puternica, fara sa afecteze sanatatea parului tau.

   

  Pe langa fixativele de par, exista si alte produse de aranjare a parului care pot fi folosite pentru a obtine coafuri deosebite. Gelurile de par sunt ideale pentru a crea coafuri cu aspect umed. Aceste produse sunt disponibile in diferite texturi si niveluri de fixare, astfel incat sa poti alege produsul perfect pentru parul tau.

  Spumele de par sunt ideale pentru a crea coafuri cu volum si textura parului subtire, oferind un aspect plin si bogat. Spumele de par cret sunt ideale pentru a defini si a controla buclele si onduleurile naturale ale parului tau.

  La noi pe site gasesti si creme de par, acestea sunt folosite pentru a controla parul rebel. Aceste produse ofera o fixare usoara, eficienta, care iti permite sa mentii coafura ta la locul ei pe parcursul intregii zile, fara sa lase parul rigid sau lipicios.  Indiferent de modul in care vrei sa iti aranjezi parul, la noi pe site ai o gama variata de produse din care sa alegi. Adauga-le acum in cos si in cel mai scurt timp te vei bucura de ele!

   

   

  Intrebari frecvente

  Aplicarea fixativului de par depinde de tipul si textura parului, precum si de rezultatul dorit. Pentru o aplicare corecta, mentineti recipientul de fixativ la o distanta de aproximativ 20-30 cm de cap si pulverizati fixativul pe par. Incepeti cu o cantitate mica si adaugati mai mult daca este nevoie. Daca doriti sa obtineti un aspect natural, alegeti un fixativ cu o fixare usoara sau medie. Pentru un aspect mai puternic si pentru a tine parul la locul sau pe tot parcursul zilei, optati pentru un fixativ cu fixare puternica.

  In general, spuma de par este utilizata pentru a adauga volum si textura, in timp ce fixativul este utilizat pentru a mentine coafura pe parcursul zilei sau pentru a oferi o fixare puternica pentru o anumita coafura. De obicei se aplica spuma de par pe parul umed si apoi se foloseste fixativul pe parul uscat pentru a mentine coafura dorita.