Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: LAUSTPNOISEBLK2

Insonorizant auto STP NOISEBLOCK2, 2mm, 2mp

 
219,90lei
Stoc epuizat
 • Insonorizant auto STP NOISEBLOCK2, 2mm, 2mp

  Insonorizantul auto STP NoiseBlock 2 este proiectat pentru a fi utilizat pe pardoseala interioara , portbagaj, arcuri caroserie ( pasaje roti ) avand rol de a stopa vibratiile si de insonoriza.

  Despre insonorizare:

  Stilul de viata modern transforma pentru majoritatea dintre noi automobilul intr-o a doua casa. La fel cum pentru spatiul locativ alocam mare atentie confortului propriu, putem spori placerea timpului petrecut in trafic aplicand produse special concepute pentru acest scop.

  Termenul de “insonorizare” este adesea folosit si confundat cu “antifonare”, insa, gama larga de materiale puse la dispozitie de catre producatori are mai multe intrebuintari: fonoabsorbante, vibroabsorbante, termoprotectoare. Pe rand explicati termenii in cateva cuvinte ajungem la urmatoarele:

  • Materialele fonoabsorbante aplicate pe diversele elemente de caroserie sau componente ale habitaclului, imbunatatesc calitatea sistemului acustic, prin rigidizarea acestora si stoparea frecventelor parazite. Pe scurt, calitatea sunetelor din sistemul audio creste simtitor lasand difuzoarele sa genereze sunetele fara interferente.

  • Materialele vibroabsorbante au menirea de a reduce zgomotele de rulaj, transformand astfel orice automobil intr-o “cutie silentioasa”. Zgomotele de rulaj provin de la sunetele generate de catre, motor, anvelope, esapament etc.

  • Materialele termoprotectoare, la fel ca si la case, izoleaza termic si pastreaza temperatura in habitaclu, blocand transferul termic dintre interiorul si exteriorul automobilului.

 • Caracteristici generale

  Tip insonorizantUsa, Podea, Plafon, Portbagaj, Compartiment motor
  Suprafata acoperita (m2)2
  Tip produsVibro-absorbant
  Grosime (mm)2
  Continut pachet10 folii
  Dimensiuni350 x 570 mm
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.