Lapte praf NESTLE NAN Comfortis 4 12418559, 2 ani+, 800g

Cod produs: LPB12418559
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Lapte praf NESTLE NAN Comfortis 4 12418559, 2 ani+, 800g

  Copiii mici parcurg o perioada de transformari intense, in timpul carora nevoile lor nutritionale sunt crescute. NAN Comfortis 4 este un lapte praf premium destinat copiilor cu varsta intre 2 si 3 ani, intr-o combinatie unica de ingrediente ce raspund nevoilor nutritionale speciale pentru dezvoltarea fizica si mentala optima a copilului tau.

  Contine:

  • L. reuteri: sunt culturi care se pot gasi in laptele matern si sunt prezente in flora intestinala a sugarilor alaptati;
  • OPTIPRO: tehnologie speciala a proteinelor;
  • Prebio: fibe delicate FOS & GOS.

  Ingrediente: lapte degresat, uleiuri vegetale (palmier, rapita, floarea soarelui), maltodextrina, lactoza, galacto oligozaharide, permeat de zer, zer dulce demineralizat, minerale (citrat de calciu, fosfat de calciu, citrat de potasiu, clorura de magneziu, citrat de sodiu, sulfat feros, sulfat de zinc, sulfat de cupru, clorura de sodiu, iodura de potasiu), fructo-oligozaharide, emulgator (lecitina din soia), vitamine [ascorbat de sodiu (vitamina C), acetat de DL-alfa-tocoferil (vitamina E), pantotenat de calciu(acid pantotenic), niacina(vitamina PP), mononitrat de tiamina (vitamina B1), acetat de retinil (vitamina A), clorhidrat de piridoxina (vitamina B6), riboflavina (vitamina B2), acid folic, filochinona (vitamina K), biotina, colecalciferol (vitamina D), cianocobalamina (vitamina B12)], culturi de Lactobacillus Reuteri*.

  Contine lapte, peste si soia.

  *DSM 17938 sub licenta de la BioGaia.

  Conditii de pastrare: A se pastra la loc uscat si racoros. Inchideti cutia dupa fiecare utilizare si depozitati-o la loc uscat si racoros. Trebuie consumat in maxim 3 saptamani de la deschiderea cutiei.

  Preparati o singura canita odata. Urmati cu exactitate instructiunile si aveti grija ca laptele sa fie consumat imediat de copilul dvs. Nu pastrati laptele ramas, aruncati continutul neconsumat. Daca lasati copilul nesupravegheat se poate ineca.

  Prezentare: 800g.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020