2 in 1

(21 produse)

  Ce este un laptop 2 in 1?

   

  Pe scurt, un 2 in 1 este un laptop convertibil optimizat pentru touchscreen sau o tableta detasabila cu un ecran tactil si o tastatura fizica de un anumit tip. Atunci cand ai nevoie de tastele complete si de un touchpad, poti utiliza un laptop 2 in 1 la fel ca pe un laptop obisnuit. Dar daca ai nevoie sau doresti sa ai acces complet doar la ecran pentru o perioada lunga de timp, aceasta este de asemenea o optiune. Si poti trece de la un mod la altul ori de cate ori doresti.

   

  Laptopuri 2 in 1 versatilitate si performanta

   

  Cele mai bune laptopuri 2 in 1 redefinesc modul in care vedem si folosim notebook-urile. Chiar daca nu sunt pentru toti utilizatorii, multi pot beneficia de aceste laptopuri care se afla la mijloc intre cele doua lumi ale laptopurilor si tabletelor. Datorita formei unice si versatile, acestea ofera o varietate de utilizare care te face sa crezi ca primesti mai multe dispozitive intr-unul singur.

   

  Laptopurile 2 in 1 ofera mult mai mult decat un laptop traditional. Deoarece laptopurile hibride se pot plia inapoi in modul tableta, pot fi puse in modul cort pentru consumul de continut media si pot fi setate in modul stand pentru prezentari, trecerea de la un dispozitiv la altul poate fi acum un lucru de domeniul trecutului.


  Daca doresti sa folosesti un stylus sau degetele pentru a lua notite si desena de mana, atunci cel mai bine este sa cumperi un laptop 2 in 1 cu ecran tactil. Aceste laptopuri convertibile iti ofera mai mult control decat un touchpad atunci cand dai frau liber creativitatii.

   

  Comanda acum laptop-ul 2 in 1 potrivit pentru tine!

  Intrebari frecvente

  Unul dintre principalele avantaje ale laptopurilor 2 in 1 este flexibilitatea lor remarcabila. Dincolo de modurile standard de laptop si tableta, puteti utiliza majoritatea laptopurilor 2 in 1 in doua moduri suplimentare: modul cort si modul tableta.

  Un laptop 2 in 1 este o alegere excelenta pentru persoanele care nu doresc sa investeasca atat intr-un laptop, cat si intr-o tableta. Laptopurile 2 in 1 ofera, in general, o durata de viata superioara a bateriei in comparatie cu laptopurile traditionale, deoarece utilizeaza componente mai eficiente, dar si mai putin consumatoare de energie. Unul dintre cele mai importante motive pentru a achizitiona un laptop 2 in 1 este faptul ca ai la dispozitie doua dispozitive incorporate intr-unul singur.

  Laptopurile 2 in 1 ce au ca sistem de operare windows 11 pot rula aplicatii Android.