Mini tocatoare

(20)

  Toaca rapid si eficient cu ajutorul unui tocator electric pentru legume

  Un tocator electric este ideal pentru toate tipurile de legume si il vei aprecia foarte tare mai ales atunci cand nu vei mai toca ceapa. Maruntitorul de legume actioneaza rapid si este foarte usor de curatat. Il poti folosi pentru maruntirea rapida a legumelor, fructelor sau pentru pregatirea piureurilor, dar este la fel de bun si pentru sosuri sau supe creme. 

   

  Supe creme rapide cu chopperul pentru legume.

  Daca vrei sa faci supe creme, poti alege un chopper de legume putin mai mare decat mini tocatorul electric, ca sa te asiguri ca vei putea marunti o cantitate mai mare de-odata. La noi poti gasi si mini tocator smart cu functii multiple, care are si mixer integrat, dar si blender de mana. In caz ca ai nevoie de un mini tocator pentru carne atunci poti opta pentru o masina de tocat.

   

  Alege un maruntitor de legume usor de curatat

  Munca ta in bucatarie va fi de doua ori mai usoara. Minitocatorul electric de legume nu doar curata rapid si fara efort, dar este extrem de usor de curatat. Recipientul si cutitele se pot spala direct in masina, dupa ce ai aruncat surplusul.

   

  Comanda acum mini-tocatorul potrivit pentru tine!

  Intrebari frecvente

  Mini tocatorul poate fi folost pentru taiat, feliat, tocat.

  Alege maruntitorul de legume in functie de ce vrei sa faci cu el. Vrei doar sa toci legume, sau planuiesti sa faci si sosuri si supe creme?