Cod produs: MONUMQQ1EEP01

Monitor Gaming LED VA ACER Nitro QG1 QG241YPBMIIPX, 23.8", Full HD, 165Hz, AMD FreeSync Premium, negru

5.00 din 5 (1 recenzie)
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  ACER Nitro QG1

  Superb sincronizat

  Eliminati jocul agitat si distragerea vizuala cu AMD Radeon FreeSync ™ (1) . Savurati imagini fluide si receptive, deoarece rata de reimprospatare a monitorului este sincronizata cu frecventa framerului computerului.

  Perfectiunea imaginii

  Vedeti fiecare detaliu in timp ce jucati jocurile preferate cu o rezolutie FHD glorioasa. Experienta de contrast de calitate superioara si profunzime a imaginii cu pana la 27” Display VA (2), cu mai mult ecran vizibil datorita designului ZeroFrame. Impartasiti-va jocurile cu un public dornic, deoarece nuantele si contrastele raman adevarate cu un unghi de vizualizare de pana la 178 .

  Cadre cu ritm rapid

  Bucurati-va de jocuri fara probleme, fara intarzieri, cu o rata de reimprospatare rapida de 75Hz (3). Chiar si atunci cand actiunea devine frenetica, 1ms (4) Visual Response Boost ™ asigura imagini clare, fara neclaritati.

  Culori optimizate

  Scufundati-va in culorile hiper-realiste ale lumii jocului. Tranzitiile netede, nuantele mai fine si aspectul uniform sunt realizate cu o gama larga de culori NTSC de 72%. Vedeti chiar si in cele mai intunecate locuri pentru a localiza dusmani ascunsi, bonusuri si alte detalii cu tehnologia Black Boost.

  Siguranta ochilor pe primul loc

  Protejati-va ochii de tulpini inutile utilizand tehnologiile Acer BlueLightShield ™ si Flickerless ™. Stabiliti-va pentru sesiuni de jocuri lungi, cu orbire redusa a monitorului si oboseala a ochilor datorita Acer ComfyView ™ si Low Dimming ™.

  Ajustari din mers

  Nu este nevoie sa va stresati cu butoanele. Modificati cu usurinta setarile monitorului prin intermediul software-ului utilitar Display Widget.

  O margine ergonomica

  Monitoarele bune ar trebui sa provoace tensiune putina sau deloc. Cu o inclinare de la -5 ° la 25 °, va puteti lasa mintea si gatul in largul lor. Mariti optiunile de reglare a ecranului sau creati o configuratie multi-monitor folosind suportul VESA.

  Moduri multiple de jocuri

  Alegeti dintr-o mare varietate de moduri de joc si non-joc, fiecare cu profilul sau de culoare unic. Alegeti dintre actiune, curse, sport si multe altele! Personalizati-va toate aplicatiile pentru a rula automat in modul preferat.

  1. Pentru tehnologia Radeon FreeSync ™, utilizatorii vor avea nevoie de: un monitor compatibil cu DisplayPort Adaptive-Sync, un GPU Radeon ™ compatibil cu o conexiune DisplayPort si un driver grafic Radeon ™ Software compatibil.

  2. Specificatiile pot varia in functie de model si / sau regiune. Toate modelele sunt supuse disponibilitatii.

  3. Rata reala de reimprospatare poate varia in functie de model si / sau regiune, de specificatiile / hardware-ul computerului si / sau de configurare.

  4. Specificatiile pot varia in functie de model si / sau regiune. Valoare VRB de 1 ms bazata pe teste interne in conditii specifice de testare. Nivelul de luminozitate poate varia ca urmare a modului Visual Response Boost ™ utilizat.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  2