Placa de retea Wireless TP-LINK Archer TX3000E, Dual Band 574 + 2402 Mbps

Cod produs: CSAARCHTX3000E
Placa de retea Wireless TP-LINK Archer TX3000E, Dual Band 574 + 2402 Mbps
Placa de retea Wireless TP-LINK Archer TX3000E, Dual Band 574 + 2402 Mbps
Placa de retea Wireless TP-LINK Archer TX3000E, Dual Band 574 + 2402 Mbps
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Placa de retea Wireless TP-LINK Archer TX3000E, 574 + 2402 Mbps

  Echipeaza-ti computerul cu noua tehnologie Wi-Fi

  Adaptor AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCle

  Gaming Superior

  Ultimele standarde Wi-Fi 6 ofera viteza mare, latenta redusa si conexiuni fara intreruperi. Avand la baza Wi-Fi 6, Archer-ul TX3000E este conceput pentru a te scapa de cabluri si pentru a-ti oferi o experienta gaming unica. Descopera componenta lipsa din arsenalul tau de jocuri! (1)

  Experienta captivanta

  Caracteristicile 1024-QAM si 160 MHz ofera semnal Wi-Fi puternic si fara intreruperi pentru a dezvalui potentialul router-ului Wi-Fi 6. (2)

  Atingand viteze de trei ori mai mari decat modelul AC Wi-Fi, acest lucru ofera PC-ului capacitate maxima de rulare, astfel incat setarilesa tina pasul cu abilitatile tale excelente.

  Gameplay inedit

  Latenta scazuta este elementul necesar pentru un gaming de succes. Astfel ca, OFDMA are capacitatea de a elimina intarzierile cu pana la 75%. Acum te poti bucura de o experienta gaming ultra-responsive in timp real si de experiente VR care te vor captiva.*

  Arie de acoperire mai mare

  Cele doua antene multi-directionale si de inalta calitate, cu baza magnetizata, maresc aria semnalului Wi-Fi-ului, astfel ca te poti juca oriunde si oricand. Plaseaza pe desktop baza magnetizata a antenei pentru a gasi pozitia cea mai buna pentru semnal.

  Conectari simultane multiple

  Imbinarea tehnologiilor OFDMA si MU-MIMO asigura cea mai buna conexiune Wi-Fi computerului tau. Tehonologia OFDMA imparte resursele benzilor in unitati mai mici, in timp ce MU-MIMO permite comunicarea simultana a mai multor dispozitive—fara intarziere. (2)

  Compatibilitate cu Bluetooth 5.0

  Archer-ul TX3000E este compatibil cu cea mai noua tehnologie Bluetooth 5.0, avand o viteza dubla si de patru ori mai multa acoperire fata de Bluetooth 4.2. Poti conecta cate dispozitive vrei, inclusiv console, casti si tastaturi pentru a te bucura de o experienta mai buna ca niciodata.***

  Securitate avansata

  Ultimele imbunatatiri aduse securitatii—WPA3 protejeaza parola personala, eliminand riscul ca reteaua ta sa fie in pericol de hacking. Aceste noi imbunatatiri iti protejeaza reteaua de pericole atunci cand navighezi online.**

  Construit ca sa iti ofere o Experienta Unica

  Sistemul de racire pasiv are rolul de a oferi stabilitate si fiabilitate in conditii de caldura. Toate detaliile au fost puse la punct, inclusiv placarea cu aur a fiecarui contactor pentru evitarea oxidarii.

  1. Ratele maxime de transmisie wireless deriva din specificatiile standardului IEEE Standard 802.11. Acoperirea, numarul de dispozitive conectate si distanta dintre dispozitive se bazeaza pe rezultatele testului realizat in conditii normale de utilizare. Acoperirea wireless, numarul de dispozitive conectate si rata de transmisie a datelor nu sunt garantate si pot varia in functie de: conditiile retelei, limitarile AP, factorii inconjuratori, inclusiv materialele de constructie, obstacolele, volumul si densitatea traficului si locatia AP.

  2. Folosirea Wi-Fi 6 (802.11Ax) si a caracteristicilor OFDMA, MU-MIMI, HT160 si 102-QAM, necesita AP pentru a sustine caracteristicile corespunzatoare.

  *Latenta redusa cu pana la 75%" este bazata pe stimularea datelor Intel de 802.11ax. Latenta medie fara OFDMA este de 36ms, iar cu OFDMA latenta medie este redusa cu 7,6ms. Imbunatatirea latentei necesita ca AP-ul si toate dispozitivele clientilor sa suporte OFDMA.

  ** Folosirea WPA3TM necesita AP-uri care sa suporte caracteristicile corespunzatoare.

  ***Sunt introduse cateva noi caracteristici pentru Bluetooth Core Specification 5.0 Release, inclusiv viteza dubla si de patru ori mai multa acoperire, comparativ cu Bluetooth 4.2

  ** Utilizarea WPA3TM necesita ca AP-urile sa suporte functia corespunzatoare.

  *** Mai multe caracteristici noi sunt introduse in versiunea Bluetooth Core Specification 5.0, incluzand 2 × viteza mai rapida si 4 × acoperire mai larga in comparatie cu Bluetooth 4.2.

 • Specificatii

 • Recenzii
  Nu exista recenzii

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020