Cod produs: CSAT3080TI12GGA

Placa video ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti OC, 12GB GDDR6X, 384bit, TUF-RTX3080TI-12G-GA

7.236,99 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Arhitectura Ampere de la NVIDIA

  • Nuclee RT

  Cea de-a doua generatie;

  Transfer de 2 ori mai rapid;

  • Nuclee Tensor

  Cea de-a treia generatie;

  Transfer de doua ori mai rapid;

  • SM Nou

  Transfer in virgula mobila pe 32 de biti de doua ori mai rapid.

  FPS maxim. Calitate maxima. Cu tehnologie AI.

  NVIDIA DLSS este o tehnologie de redare revolutionara bazata pe AI, care mareste frecventa de cadre de 1,5* ori sau mai mult, fara a compromite calitatea imaginii, bazandu-se pe nucleele de procesare Tensor dedicate, bazate pe AI, de pe placile grafice GeForce RTX. Acest lucru iti ofera suficienta performanta ca sa reglezi setarile si rezolutiile pentru o experienta vizuala incredibila. Revolutia AI-ului in gaming a sosit.

  Ray-tracing

  Ray-tracingul este tehnologia mult ravnita de grafica de gaming, simuland comportamentul fizic al luminii pentru a aduce tehnici de afisare de calitate cinematografica in timp real, chiar si in jocurile cu cerinte vizuale intense.

  Victorie masurata in milisecunde

  NVIDIA Reflex ofera cel mai bun avantaj competitiv. Cea mai redusa latenta. Cele mai bune niveluri de raspuns. Cu placile grafice GeForce RTX seria 30 si monitoarele de jocuri NVIDIA® G-SYNC®. Doboara tintele mai rapid, reactioneaza mai bine si sporeste precizia urmaririi cu o serie revolutionara de tehnologii, pentru a masura si optimiza latenta sistemului in jocuri competitive.

  Sporeste creativitatea jocului

  Realizeaza proiecte creative la un nivel complet nou cu placile grafice GeForce RTX seria 30. Accelerare cu AI in cele mai bune aplicatii creative. Cu ajutorul platformei NVIDIA Studio care ofera drivere dedicate si instrumente exclusive. Special creat pentru efectuarea sarcinilor in timp record. Indiferent daca redai scene 3D complexe, editezi clipuri video 8K sau faci streaming de continut cu cea mai buna codare si calitate a imaginii, placile grafice GeForce RTX iti ofera performanta de care ai nevoie pentru a da tot ce ai mai bun.

  FA STREAMING CA UN CUNOSCATOR

  Ia ochii tuturor cu o grafica incredibila si un livestreaming fluid, fara intreruperi. Codarea si decodarea hardware de ultima generatie se combina pentru a prezenta cele mai bune momente cu detalii maxime. Noua aplicatie NVIDIA Broadcast iti duce livestreamurile la nivelul urmator, prin functiile AI puternice, pentru a imbunatati calitatea audio si video cu efecte precum fundalul virtual, cadrul automat pentru camera web si anularea zgomotului din microfon. Placile grafice GeForce RTX seria 30 iti ofera performanta si calitatea imaginii de care ai nevoie pentru a oferi audientei tot ce ai mai bun, de fiecare data.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0