Reportofoane

(3 produse)

   

  Reportofon la ce cel mai mic pret din Romania!

   

  Descopera gama noastra de reportofoane simple, digitale sau spion.

   

  Aceasta este o alegere excelenta pentru a surprinde momentele speciale ale familiei tale. Fie ca este vorba de inregistrarea unei sarbatori speciale impreuna cu cei dragi sau de crearea propriei muzici, acest reportofon poate face totul. Este compatibil pentru carduri de memorie SD si casti, astfel incat sa te poti deplasa liber in timp ce inregistrezi, iar greutatea redusa il face usor de transportat cu tine oriunde. Cu mai multe culori din care poti alege, inclusiv alb, argintiu, roz, albastru sau negru, vei gasi exact ceea ce cauti. De asemenea, vine cu o garantie comerciala, asa ca, daca ceva nu merge bine, contacteaza-ne.

   

  Daca iei un interviu sau vrei sa inregistrezi ceva anume, si nu vrei sa omiti idei importante, poate ar trebui sa te orientezi spre achizitia unui reportofon de pe site-ul nostru!

   

   

  Intrebari frecvente

  Un reportofon este un gadget care are ca functie principala inregistrarea sunetului din jur. In functie de tipul de reportofon, acesta poate sa inregistreze la o calitate mult mai buna sau mai scazuta. Un reportofon poate avea si functii extra precum MP3, radio sau altele.

  Un reportofon spion functioneaza la fel ca un reportofon clasic doar ca este mult mai mic si are o greutate mult mai scazuta, astfel incat sa fie cat mai discret.