Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco X90 AX6600, Wi-Fi 6, Tri-Band 574 + 1201 + 4804 Mbps, alb

Cod produs: ROUDECOX902PACK
Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco X90 AX6600, Wi-Fi 6, Tri-Band 574 + 1201 + 4804 Mbps, alb
Sistem Wireless Mesh TP-LINK Deco X90 AX6600, Wi-Fi 6, Tri-Band 574 + 1201 + 4804 Mbps, alb
 
2.699,90 lei
Include taxa verde: 1,00 lei.
in anumite magazine
Garantie comerciala: 36 luni
Garantie de conformitate: 36 luni
 • Descriere

  Antenele Inteligente Imbunatatesc Acoperirea

  Antenele inteligente incorporate ale dispozitivului Deco X90, folosesc algoritmi pentru a detecta automat alte unitati Deco si pentru a stabili un backhaul puternic intre ele, astfel obtinand o acoperire uniforma in fiecare colt al casei tale.

  8 Fluxuri pentru Conexiuni Rapide

  Cu 8 fluxuri simultane, reteaua Tri-Band alimentata cu Wi-Fi 6, creste viteza retelei cu pana la 6.600 Mbps, ideala pentru a satisface nevoile de date ale tuturor dispozitivelor tale - in special pentru jocuri video 8K si cloud.

  Proiectat pentru mai multe Dispozitive

  Avand in componenta sa tehnologiile OFDMA si MU-MIMO, la fel ca si restul produselor TP-Link care utilizeaza Wi-Fi 6; Deco X90 vizeaza imbunatatirea capacitatii si eficientei in mediile cu transferuri intense de date. Indiferent cate dispozitive ruleaza in acelasi timp, toata lumea se poate bucura de streaming sau jocuri captivante fara intreruperi.

  AI-Driven Mesh: Invata continuu, optimizeaza constant

  Avand incorporat AI-Driven Mesh, Deco X90 ofera Wi-Fi inteligent care te urmareste oriunde te afli, fara intrerupere. Invata automat mediul tau de retea, calitatea utilizatorului si comportamentul acestuia. Algoritmii sofisticati iau in considerare diversi factori, astfel incat Deco X90 sa ofere o retea Wi-Fi ideala, unica pentru casa ta. De acum poti merge prin casa si te bucuri de streaming continuu la viteze cat mai mari.

  HomeShield - Lasa expertii sa se ocupe de Securitatea casei tale

  Personalizeaza-ti reteaua de acasa utilizand TP-Link HomeShield . Indiferent daca decizi sa identifici punctele slabe ale securitatii retelei sau sa limitezi timpul petrecut de copii tai in online, HomeShield iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a-ti gestiona complet reteaua.

  Detecteaza amenintarile cibernetice pentru a-ti proteja intimitatea si dispozitivele conectate.

  Gestioneaza timpul online si blocheaza continutul neadecvat, pentru a mentine siguranta familiei tale in mediul online.

  Prioritizeaza dispoziivele, pentru a obtine o retea rapida, utilizand in mod inteligent latimea de banda.

  Obtine statistici si informatii complete pentru a te ajuta sa iti cunoasteti mai bine reteaua de acasa.

  Acces Ultrarapid la Internet prin Intermediul Latimii de Banda

  Portul de 2,5 Gbps si portul gigabit iti permit sa profiti din plin de viteza benzii. Conecteaza computerele, televizoarele inteligente sau consolele de jocuri in porturi pentru conexiuni foarte rapide, prin cablu.

  Configurarea Devine mai Usoara

  Unbox Deco- instaleaza aplicatia si urmareste instructiunile de pe ecran. Aplicatia Deco se va ocupa de restul, punand in functiune reteaua ta, in cateva minute.

  Wi-Fi - Un concept simplu

  Easy Management

  Gestioneaza-ti Wi-Fi-ul din interiorul casei tale sau atunci cand esti plecat, prin intermediul aplicatiei Deco. Poti vizualiza toate dispozitivele conectate, sa le prioritizezi pe care doresti sa-ti setezi Reteaua Guest, plus multe altele.

  Control vocal

  Foloseste Alexa pentru a te conecta si a controla Deco X90, prin intermediul unor simple comenzi vocale.  Toate dispozitivele Deco functioneaza impreuna

  Deco X90 este compatibil cu orice alt model Deco, pentru a forma o retea Mesh. Extinde acoperirea Wi-Fi Mesh oricand, adaugand pur si simplu mai multe dispozitive deco.

  Functional si Frumos

  Designul alb al lui Deco X90 si carcasa exterioara delicata, ii permit sa se imbine perfect cu decorul casei tale.

  * Ratele maxime ale semnalului wireless sunt ratele fizice derivate din specificatiile standardului IEEE 802.11. Debitul real de date si acoperirea fara fir, precum si cantitatea de dispozitive conectate nu sunt garantate si vor varia ca urmare a conditiilor de retea, a limitarilor clientului si a factorilor de mediu, inclusiv materiale de constructie, obstacole, volum si densitate a traficului si locatia clientului.

  * Utilizarea Wi-Fi 6 si a altor caracteristici, inclusiv OFDMA, MU-MIMO, 1024-QAM si BSS Color, utilizatorii trebuie sa accepte si functiile corespunzatoare.

  * HomeShield include Planul de baza gratuit. Se aplica taxe pentru planul Pro. Accesati tp-link.com/homeshield pentru mai multe informatii.

  * Toate informatiile aplicate despre algoritmii AI vor fi stocate numai local pe dispozitivul Deco. Niciunul dintre acestea nu va fi incarcat in cloud.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1 recenzie

 • Intrebari
  Nu exista intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020