Troler Copii

(21)

   

  Troler Copii la cel mai mic pret din Romania

   

  Troler pentru copii - explozie de culoare si confort sporit

   

  Pe langa rolul functional, un troler pentru copii indeplineste un scop practic, in mentinerea bunei dispozitii, atat a prichindeilor, cat si a parintilor, pe toate durata calatoriei. Avand un design colorat, decorat cu imagini reprezentative ale eroilor din desene animate, un troler pentru copii va starni creativitatea celor mici, astfel incat, va alunga plictiseala resimtita in timpul zborului. In plus, utilitatea sa nu se opreste aici. Un ghiozdan troler pentru copii incapator va pastra, in siguranta, cartile si hainele necesare pentru scoala. Pe site-ul nostru ti-am pregatit o selectie variata de trolere de cabina si ghiozdane copii de calitate superioara, ideale pentru orice deplasare.

   

  Ai nevoie de valize pentru copii? Ai ajuns unde trebuie!

   

  Pregatirea bagajelor pentru urmatorul concediu reprezinta o metoda perfecta pentru responsabilizarea celor mici. Alegand geamantane pentru copii interactive si interesant decorate, curiozitatea prichindeilor va fi trezita la viata. Prin urmare, vor fi motivati sa-si organizeze singuri hainele si jucariile in trolerul de copii pentru calatorie. In plus, daca cel mic are nevoie de o pauza, se poate aseza confortabil pe valiza pentru copii. 

   

  De ce sa alegi trolere pentru copii?

   

  Fie ca ne referim la un troler de copii pentru baieti, fie la un troler pentru fetite, toate modelele disponibile pe site-ul nostru beneficiaza de caracteristici avantajoase: barete multifunctionale, pentru tractare sau purtare pe umar, roti silentioase, manere, incuietori eficiente, buzunare interioare pentru maruntisuri sau chiar abtibilduri, pe care cei mici le pot folosi pentru a-si personaliza trolerul pentru copii. 

   

  Descopera gama variata de trolere si valize pentru copii, pentru toate gusturile si nevoile, disponibile la preturi avantajoase!

   

   

  Intrebari frecvente

  Recomandate atat pentru vacanta, cat si pentru scoala, poti alege un troler potrivit pentru copii in functie de capacitate, material, dimensiune si design.

  Dimensiunea unui troler se alege in functie de necesitati si preferinte, astfel incat, poti alege un troler pentru copii pornind de la inaltimea de 31 cm, pana la 75 cm.

  In functie de modelul ales, un troler ride on poate sustine o greutate de pana la 2.7 kg.