Aspiratoare verticale

(136 produse)
  136 produse

   

  Aspiratoare verticale la cel mai mic pret din Romania

   

  Ce avantaje ofera un aspirator vertical fara fir?

   

  Daca inca nu ai un aspirator vertical, probabil atunci cand urmeaza sa faci curatenie te gandesti cu groaza la aspirat. Trebuie sa tragi prin toata casa un aspirator greoi, se loveste de alte obiecte sau obstacole de pe podea, si te chinui mult mai mult decat este necesar. Acum, poti face curatenia putin mai relaxanta cu ajutorul unui aspirator vertical din gama noastra variata. Compact, usor de folosit, fara un furtun masiv de care sa il tragi prin casa in urma ta, acest tip de aspirator iti va usura viata garantat. Il poti folosi oricat ai nevoie, iar dupa ce curatenia e gata, trebuie doar pus la incarcat. Este foarte usor, asadar perfect pentru a fi folosit si intr-o casa cu etaj si scari, fiind usor de mutat.

   

  Cu ce este diferit un aspirator vertical cu fir?

   

  Singura diferenta se regaseste si in nume, firul. Acest lucru presupune ca, in timpul folosirii, aspiratorul va trebui sa fie conectat la priza, astfel nefiind nevoie de incarcarea sa ulterioara. La fel de eficient si de usor precum un aspirator fara fir, si acesta poate fi perfect pentru nevoile tale, in functie de spatiul pe care doresti sa il aspiri. Daca totusi doresti sa ramai la forma si constitutia initiala a unui aspirator traditional, ai putea lua in considerare un aspirator fara sac. Din acest punct de vedere, cele fara sac sunt mult mai usor de curatat si intretinut, iar in gama noastra larga de aspiratoare fara sac, sigur vei gasi unul potivit pentru spatiul si nevoile tale. Daca crezi totusi ca un aspirator traditional cu sac este cea mai buna optiune pentru tine, in magazinul nostru avem si o gama variata de saci pentru aspiratoare, potrivite pentru orice parametru este nevoie.

   

  Care sunt cele mai bune aspiratoare verticale?

   

  Aspiratoarele verticale au specificatii diferite, de la greutate si dimensiuni, la putere diferita de absorbtie, pana la fir sau fara fir, sac de colectare sau recipient ce poate fi golit. Cel mai bun aspirator vertical este cel care este cel mai potrivit pentru tine. Trebuie sa iei in considerare specificatiile sale, daca vine sau nu cu accesorii si care sunt acestea, si usurinta manevrabilitatii si intretinerii sale.

   

  Nu stii ce sa alegi? Hai in magazin - un specialist este mereu pregatit sa te ajute sa faceti impreuna alegerea potrivita pentru tine.

   

   

  Intrebari frecvente

  In functie de nevoile personale, dupa sursa de alimentare, dimensiuni, putere de absorbtie si accesorii.

  HEPA este acronim pentru High Efficiency Particulate Air, adica un filtru de aer de inalta calitate, iar atunci cand este folosit la aspiratoare este pentru a preveni imprastierea prafului aspirat prin evacuarea aspiratorului.

  Autonomia unui aspirator vertical fara fir se poate incadra oriunde intre 15-40 minute, iar incarcarea sa completa poate dura intre 2-16 ore.