Filme Blu-ray

(48 produse)

   

  Filme Blu-ray la cele mai mici preturi din Romania!

   

  Gama noastra de filme este foarte variata si iti punem la dispozitie mai multe variante de filme Blu-ray pe care cu siguranta o sa le doresti la tine in biblioteca. Daca esti fanul filmelor de actiune, atunci ai venit in locul potrivit! Acum te poti bucura de filmele tale preferate in varianta Blu-ray. Poti avea in colectia ta titluri precum Triogia Stapanul Inelelor Remasterizata, Mad Max, Mortal Kombat, Joker sau Cei trei muschetari. 

   

  Tehnologia Blu-ray este succesorul DVD-ului iar acest lucru permite stocarea unor cantitati de date mult mai mari dar si a unor imagini mult mai calitative fata de predecesorul sau. 

   

  Haide sa vezi oferta noastra la filme Blu-ray si alege-l pe cel preferat!

   

   

  Intrebari frecvente

  Gama este foarte variata iar noi iti punem la dispozitie mai multe filme de la studiouri diferite, precum: WARNER, PARAMOUNT, UNIVERSAL sau PRO VIDEO.

  Tehnologia Blu-ray reprezinta un format de disc optic conceput special pentru a afisa videoclipuri de cea mai inalta definitie si pentru a stoca cantitati cat mai mari de date. Aceasta tehnologie, Blu-ray, este succesorul DVD-ului clasic.