Cod produs: JOCPCCODWWII

Call of Duty: WWII PC (Code in a box)

 
Reducere
50%
94,95lei
189,90
In anumite magazine
 • Call of Duty: WWII PC (Code in a box)

  DISPONIBIL PE:

  ”NO SACRIFICE TOO GREAT”

  Call of Duty revine la originile seriei prin Call of Duty: WWII – o experienta fascinanta care va redefini Al Doilea Razboi Mondial pentru o noua generatie de gameri.

  Vei participa la faimoasa Operatiune Overlord (D-Day), vei lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei (de pe plajele Normandiei si pana la batalia din Padurea Hürtgen) si, in rolul unui tanar recrut, vei trai cele mai intense momente ale celui mai devastator razboi din istorie.

  Cu o grafica exceptionala si o abordare clasica, in stilul first-person shooter bine cunoscut vechilor fani Call of Duty, vei avea parte de o experienta de joc viscerala si vei fi martorul enormitatii razboiului industrial si al adevaratei camaraderii intre soldatii care au schimbat cursul istoriei.

  CAMPANIE DEFINITORIE WORLD WAR II

  Participa la povestea unor adevarati frati de arme – oameni obisnuiti care lupta pentru apararea libertatii, intr-o lume amenintata de tiranie.

  MULTIPLAYER „BOOTS ON THE GROUND”

  Jocul multiplayer in Call of Duty: WWII te arunca in lupta pe cele mai faimoase campuri de batalie ale Europei din timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial. Jucatorii au la dispozitie noi modalitati de a interactiona si de a socializa cu prietenii lor si cu marea comunitate Call of Duty.

  CO-OP

  Modul de joc in cooperativ din Call of Duty: WWII ofera o poveste noua si originala. Vei juca alaturi de prieteni in aceasta experienta de joc care duce adrenalina la un nou nivel, cu momente tensionate si actiune exploziva.

 • Caseta tehnica

  TitluCall of Duty: WWII PC (Code in a box)
  SerieCall of Duty
  GenShooter
  Optiune de jocCo-op, Multiplayer, Single-player
  PlatformaPC
  EditieStandard
  Activare codSteam
  RegiuneEuropa
  Tip suportCod tiparit in cutie
  Recomandare varsta (PEGI)18+
  Tip licentaRetail
  Limba de prezentareEngleza
  Data lansare03.11.2017
  ProducatorActivision
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.