Cod produs: CMAMY2104

Camera auto DVR MYRIA MY2104, 2.4", Full HD

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Incidentele neprevazute in trafic pandesc la orice pas. Fie ca vrei sa ai mai multe dovezi in fata asiguratorului  sau sa-ti protejezi bunurile din masina, camera auto DVR Myria MY2104 inregistreaza momentele cheie ale fiecarui eveniment.

  Camera de mici dimensiuni, se monteaza usor pe parbriz fara sa iti distraga atentia sau sa-ti afecteze unghiul vizual in timpul condusului. 

  Mod nocturn si imagine HD

  Camera filmeaza drumul la o rezolutie Full HD de 1920x1080 pixeli, chiar si in conditi minime de iluminare, datorita modulului de filmare nocturna.

  Are microfon incorporat pentru a suprinde cat mai multe detalii in cazul unui accident. Imaginile sunt clare si pot fi redate si pe alte dispozitive precum un televizor, tableta sau smartphone. 

  Senzorul gravitational (G-sensor) porneste automat camera atunci cand accelerezi sau franezi brusc, pentru a inregistra o eventuala coliziune. Aceste inregistrari vor ramane permanent in memorie, fara sa fie sterse de  inregistrarile in bucla.

  Dispozitivul are si un senzor pentru detectarea miscarii. Daca in cadrul camerei are loc o actiune sau apare o persoana, senzorul porneste automat inregistrarea. Totodata, o poti seta sa faca filmari in bucla la intervale de 1/2/3/5/10 minute

  Functie fotografiere si display incorporat

  Cu cat ai mai multe dovezi, cu atat mai bine. Camera iti permite sa faci documentari si fotografii de o calitate superioara, gratie senzorului OV-9712 si a functiei HDR.

  Ecranul luminos de 2,4inch TFT iti permite sa vizualizezi imediat inregistrarile sau fotografiile. O poti conecta direct la televizor prin suportul mini HDMI incorporat.

   

  Unghiul de filmare si mediul de stocare

  Unghiul extins de filmare al camerei DVR este de 140grade. Acest lucru ii permite camerei sa filmeze cadre largi si iti ofera o imagine panoramica asupra drumului, fara sa afecteze calitatea imaginilor redate.  

  Camera auto MYRIA MY2104 stocheaza fisierele inregistrate in format .AVI pe cardul de memorie MicroSD, de pana la 32Gb.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  3.82
  11

 • Intrebari
  0