Aparate foto compacte

(8 produse)

   

  Aparat foto compact la cel mai mic pret din Romania!

   

  Imortalizeaza momentele speciale mult mai usor cu un aparat compact

  Surprinde momente deosebite in fotografii de calitate cu noile noastre aparate foto compacte. Obtineti rezultate fantastice si imagini de calitate cu o simpla apasare de buton, cu ajutorul modului automat simplu care te ajuta sa te concentrezi pe compozitia fotografiei si pe capturarea momentului si mai putin pe setarile aparatului. Ideal pentru cei incepatori sau pentru fotografii amatori, aparatul foto compact este usor de utilizat, versiunea lui compacta incape perfect intr-un buzunar si te poate ajuta sa obtii fotografii exceptionale.  Fotografiaza fara efort 

  Nu ne mai putem imagina viata fara sa imortalizam momentele speciale din viata noastra sau cele alaturi de cei dragi, deoarece dorim sa ni le reamintim si peste cativa ani. Indiferent daca este vorba de diverse evenimente speciale, calatorii sau autoportrete, ni s-a creat un automatism de a captura memorii, momente si emotii, iar un aparat foto compact este necesar pentru astfel de situatii. De dimensiunea unui smartphone, usor de transportat si de folosit, cu o memorie mai mare, care poate stoca sute de amintiri, aparatul foto compact nu trebuie sa-ti lipseasca.  Fa-ti autoportretul perfect

  Atunci cand faci poze in familie, cineva va lipsi din poza mereu. Pentru a veni in intampinarea ta cu o solutie, iti recomandam sa utilizezi un trepied, pe care sa fixezi aparatul foto pentru portretele de familie. Fii propriul tau fotograf personal si fa-ti singur poze pentru retelele de socializare sau fotografiile pentru legitimatii. Tot ce ai nevoie este un background, lumina naturala si un stativ. 

   

  Esti un vlogger la inceput de drum sau pur si simplu vrei sa surprinzi momentele cu cei dragi mult mai bine, iti recomandam aparatele foto compacte cu filmare 4K sau filmare full HD. 

   

  Amintiriile tale merita sa fie surprinse cat mai in detaliu, de aceea ti-am pregatit o selectie variata de aparate foto compacte de unde sa-l- alegi pe cel potrivit pentru tine. Vino in magazine sau fa-ne o vizita pe site si alege un aparat foto compact, care poate fi purtat cu usurinta, oriunde.

   

   

  Intrebari frecvente

  Alege camera foto compacta in functie de nevoile tale, daca o folosesti in calatorii sau ai ca pasiune vloggingul, dar tine cont si de specificatii, precum senzorul de imagine, distanta focala, apertura, sensibilitatea imaginii, stabilitatea imaginii si rezolutia.

  Un aparat foto compact trebuie sa fie usor de folosit, iar functiile nu trebuie sa fie unele complicate. Printre cea mai buna functie pe care un aparat foto compact poate s-o aiba este functia AUTO care beneficiaza de setari prestabilite si care iti vor usura munca. Scapa de grija setarilor pentru lumina, rezolutie si timpul de expunere.