Cod produs: EPLBRI947

Epilator IPL PHILIPS Lumea Prestige BRI947/00, 450.000 de pulsatii, 4 accesorii, senzor SmartSkin, argintiu

1.679,90 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Procentaj de femei multumite de reducerea parului*

  *Studiu realizat in Olanda si Austria, pe 46 de femei, dupa 3 tratamente in zona axilara, zona inghinala si pe picioare si dupa 2 tratamente pe fata.

  8 motive pentru care să alegi Philips Lumea Prestige

  Efect de durata: piele fina pana la 6 luni*

  Deosebit de eficient: reducere de pana la 92% a parului dupa numai 3 tratamente**

  Accesorii inteligente: adapteaza programe personalizate pentru diferitele zone ale corpului tau (inghinala, axilara, fata, corp)

  450.000 de impulsuri: pentru o durata de viata a lampii de pana la 39 de ani****

  Rapida: durata tratamentului pentru ambele picioare este de doar 8,5 minute***

  Senzorul SmartSkin: iti recomanda setarea ideala pentru pielea ta

  Utilizare: cu fir

  Siguranta: dezvoltat in colaborare cu dermatologi si experti in domeniu

  *Masurat pe zona picioarelor, reducere medie a parului de pe picioare de 78%, dupa 12 tratamente.

  **La utilizarea cu fir; indicator de timp pentru cea mai ridicata setare de energie; cand se urmeaza programul de tratament; masurata la utilizarea pe picioare, dupa cel de-al treilea tratament; rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

  ***La utilizarea cu fir; indicator de timp pentru cea mai ridicata setare de energie.

  ****Calculata pentru utilizarea pe gambe, in zona inghinala, in zona axilara si pe fata; durata de viata a lampii nu prelungeste durata de 2 ani a garantiei internationale Philips."

  Cum stiu daca Philips Lumea este sigur?

  Philips Lumea deriva din tehnologia IPL profesionala folosita in saloane si are mai mult de 14 ani de cercetare in spate. A fost dezvoltat impreuna cu medicii dermatologi pentru a ne asigura ca se poate folosi in siguranta in comfortul casei tale.

  Philips Lumea a fost testat in cadrul studiilor clinice pe mai mult de 2.000 de femei, avand rezultate demonstrate.

  Ce este tehnologia IPL?

  Este Philips Lumea sigur?

  Este Philips Lumea un aparat potrivit mie?

  Cum functioneaza tehnologia Philips Lumea?

  Epilatorul Philips Lumea directioneaza impulsuri luminoase delicate catre foliculii firelor de par, inhiband cresterea acestora. In urma testelor efectuate, s-a observat o reducere semnificativa a parului dupa doar patru tratamente efectuate la distanta de doua saptamani - astfel, pielea a devenit mai fina.

  Pentru a mentine rezultatele, pur si simplu fa retusuri o data la 4 saptamani.

  Accesoriu pentru axila, cu design curbat

  Special conceput pentru a trata axilele greu accesibile, accesoriul inteligent pentru axila este de dimensiuni medii, cu o fereastra de 3 cm2. Atunci cand accesoriul este atasat printr-un clic pe dispozitiv, acesta adapteaza un program personalizat pentru axile.

  Accesoriu pentru zona inghinala, cu filtru de lumina suplimentar

  Acesta are o fereastra optima de 3 cm2, cu un filtru transparent pentru confort suplimentar, iar designul curbat se potriveste conturului corpului pentru contact, eficienta si confort maxime.

  Accesoriu pentru corp, cu design curbat

  Accesoriile Lumea pentru intregul corp au forme care se potrivesc perfect fiecarei forme si vor adapta programe personalizate pentru fiecare zona a corpului.

  Accesoriu de precizie pentru fata, cu filtru suplimentar

  Accesoriul pentru epilare faciala este prevazut cu un filtru integrat suplimentar special conceput si o fereastra mica si plata pentru utilizare delicata si precisa pe fata. Foloseste-l pe buza superioara, pe barbie si pe linia maxilarului.

  Vezi cum folosesti Philips Lumea Prestige

  Pasul 1

  Inainte de a incepe tratamentul, trebuie sa te asiguri ca pielea este neteda. Te poti epila pe picioare folosind un aparat de ras, ceara sau un epilator. Mai tarziu, cand cresterea firelor de par este inhibata, nu va mai fi necesar sa faci acest lucru.

  Pasul 2

  Alege cea mai buna setare pentru nuanta pielii tale, cu ajutorul senzorului SmartSkin.

  Pasul 3

  Pozitioneaza aparatul pe piele la un unghi de 90 de grade. Cand se aprinde ledul „pregatit pentru pulsatii”, apasa butonul pentru pulsatii.

  Pasul 4

  Gliseaza lent aparatul pe suprafata pielii si aplica pulsatiile. Incearca sa aplici cate o pulsatie pe fiecare zona de piele. Aplica regula: un loc = o pulsatie.

  Afla mai multe despre Philips Lumea Prestige

  Durata tratamentului

  IPL inseamna lumina intens pulsata. Philips Lumea Prestige aplica pulsatii delicate de lumina la radacina firului de par, punand foliculul intr-o faza de repaus. Studiile obiective arata o reducere a parului de pana la 92% in doar 3 tratamente**. Primele 4 tratamente trebuie sa fie efectuate la fiecare 2 saptamani, dupa care ar trebui sa vezi deja rezultatele dorite. Pentru a mentine rezultatele, pur si simplu fa retusuri o data la 4 saptamani. Dupa doar 8 tratamente de retusare, te poti bucura de o piele fara par timp de 6 luni.

  **Rezultat mediu pe picioare: 78% dupa 12 tratamente, studiu obiectiv pe 48 de femei din Olanda si Austria.

  Senzorul SmartSkin

  Epilatorul Philips Lumea Prestige este prevazut cu senzor SmartSkin. Foloseste-l pentru a alege cea mai buna setare pentru nuanta pielii tale. Daca este nevoie, poti corecta manual setarile senzorului.

  "Este Philips Lumea Prestige potrivit pentru mine?"

  Philips Lumea Prestige functioneaza eficient, usor si sigur pe o varietate mare de tipuri de par si de piele. Functioneaza pe par blond inchis, natural, par saten si brunet si pe tonuri de piele de la foarte deschis la maro inchis. Ca in cazul altor tratamente bazate pe IPL, Philips Lumea nu poate fi utilizat pentru tratarea parului alb/carunt, blond deschis sau roscat si nu este adecvat pentru pielea foarte inchisa. Acest lucru se datoreaza contrastului ridicat necesar intre pigmentul de culoare a parului si pigmentul din tonul pielii.

  *Masurat pe zona picioarelor, dupa primele 4-5 tratamente. Rezultatele individuale pot varia

  Moduri de functionare: adapteaza-le in functie de necesitati

  Doresti sa utilizezi rapid Philips Lumea Prestige sau doresti sa-l utilizezi doar pe o suprafata mica? Nicio problema. Cu modurile glisare si pulsatie si aplicare si pulsatie il poti adapta necesitatilor tale. Aparatul este prevazut cu doua modalitati de alimentare. Il poti utiliza atat fara fir, cat si traditional - conectandu-l la retea, cu ajutorul cablului.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 1,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  4.97
  39

 • Intrebari
  4