Fond de ten si baza de machiaj

(66 produse)
  66 produse

   

  Fondul de ten este un produs esential pentru orice femeie care doreste sa-si puna in valoare frumusetea naturala a tenului. Alegerea unui fond de ten potrivit este importanta pentru a obtine un aspect impecabil al pielii. Daca esti in cautarea unui fond de ten de calitate, ai la dispozitie o gama larga de produse, de la fond de ten Mac la fond de ten Givenchy.

   

  Fondul de ten Mac este unul dintre cele mai populare produse de acest gen, datorita calitatii sale superioare. Oferind o acoperire completa, acest fond de ten este perfect pentru a obtine un aspect mat al pielii. Cu toate acestea, daca doresti sa obtii un aspect satinat sau radiant al tenului, poti opta pentru fondul de ten Givenchy, care iti va oferi un look sofisticat si stralucitor.

   

  Inainte de a aplica fondul de ten, este important sa folosesti un primer, care va asigura o baza uniforma pentru produsul de machiaj. De asemenea, daca doresti sa obtii un aspect natural al tenului, poti opta pentru BB cream sau CC cream, care au o textura usoara si ofera o acoperire naturala a imperfectiunilor pielii.

   

  Indiferent de preferintele tale, este important sa alegi un fond de ten care sa se potriveasca cu tipul tau de ten si cu nevoile sale specifice. Un fond de ten de calitate, cu aspect mat, satinat sau radiant, iti va oferi o piele perfecta si un aspect impecabil al machiajului. Intra la noi pe site si alege fondul de ten potrivit pentru tine.

   

   

   

  Intrebari frecvente

  Fondul de ten se foloseste dupa ce ai hidratat foarte bine tenul sau ai aplicat o baza de machiaj. Aplica fondul de ten cu o pensula sau un buretel si difuzeaza-l cu miscari de tapotare. Nu uita sa fixezi machiajul tenului cu pudra sau cu un spray de fixare.

  Alege fondul de ten conform subtonului pielii tale si in functie de sezon. Fondurile de ten recomandate pentru subonul rece contine pigment roz, pentru subtonurile calde se recomanda nuante de galben sau olive si pentru subtonul neutru se recomanda nuantele neutre precum culoarea beige.