Cod produs: PRZPNIH1200W12

Invertor de tensiune PNI L1200W, 1200W, 12V DC

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Invertor de tensiune PNI L1200W, 1200W, 12V DC

  Priza 220V si iesire USB

  Invertorul PNI L1200W este dotat cu o priza cu iesire de 230 V curent alternativ, unda sinus modificata pentru alimentarea oricarui aparat electric, dar si cu o priza USB pentru incarcare, respectand indicatiile tehnice si consumul maxim admis.

  Aplicatii multiple

  Invertorul poate fi folosit pentru alimentarea diferitelor dispozitive electrice cu sarcina rezistiva cum ar fi: televizoare, lampi de iluminat, radio, ventilatoare, mini-frigidere, alimentatoare, cat si pentru incarcarea prin cablu USB a dispozitivelor compatibile: smartphone, mp3, tableta etc.

  Avertizare stare functionare

  LED-urile de stare ale invertorului PNI L1200W va avertizeaza de prezenta unor situatii de eroare cum ar fi baterie descarcata a autovehiculului, supraincalzirea sau supraincarcarea dispozitivului sau va indica statusul de conectare al acestuia la o sursa de curent.

  Compatibilitate

  Invertorul poate fi utilizat in orice autovehicul deoarece este proiectat pentru a transforma tensiunea furnizata de o baterie de 12 V in tensiune 230 V 50 Hz. Acesta se utilizeaza doar conectat direct la bateria auto.

  Protectie supraincalzire

  Carcasa de aluminiu a invertorului si ventilatorul incorporat permit o racire pasiva si activa extrem de eficienta, si o functionare la capacitate maxima tot timpul.

  Incompatibil cu panouri solare

  Invertoarele auto nu se pot folosi cu panouri solare. Exista invertoare speciale pentru sistemele solare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0