MP3 si MP4 Player

(2 produse)

   

  MP3 Player si MP4 Player la ce cel mai mic pret din Romania!

   

  Lasa nostalgia sa te cuprinda, asculta muzica veche de pe un MP3 Player!

   

  Alege un MP3 Player cu o capacitate mare de stocare pentru toate melodiile tale preferate. Posibilitatea de redare a fotografiilor, gama cu marci premium precum Sony si diverse culori ofera MP3 Playerului un stil retro si de nostalgie. La preturi avantajoase il poti achizitiona direct de pe site-ul nostru fara a plati niciun cost suplimentar.

   

  Playerul MP3 compact are dimensiunea perfecta pentru a fi luat cu tine oriunde. Acest player MP3 are o capacitate mare de stocare, astfel incat nu te veii lipsi niciodata de melodii si ofera chiar si posibilitatea de a reda fotografii in timp ce sunteti in miscare.

   

  Calatoreste in timp si asculta muzica anilor 2000 cu un MP3 Player! Imbina perfect tehnologia moderna cu aerul retro al unui MP3.

   

   

  Intrebari frecvente

  Un player MP3 stocheaza fisiere pe un cip de memorie, astfel incat sa le poti reda oricand. Contine o unitate de disc in miniatura, care poate stoca cantitati de date. MP3-urile contin de obicei muzica, dar formatul este folosit si pentru fisiere audio, cum ar fi carti audio si podcasturi.

  Playerul MP4 functioneaza pe acelasi principiu ca si MP3 playerul. MP4 Player este o varianta mai moderna a clasicului MP3.