Cod produs: MTZT88713W1

Kit de supraveghere video EUFY3 S330 T88713W1, 2 camere, 4K Ultra HD, Wi-Fi, NightVision, 16 canale, alb

stoc epuizat
 • Descriere

  Putere pentru totdeauna

  Salvati mediul inconjurator si economisiti timp. Nu urcati niciodata pe scara pentru a incarca o camera deoarece aceasta ramane incarcata cu energie solara ecologica.

  Energie solara incorporata

  Cu o baterie de 13.000 mAh in interior, completata cu 2 ore de lumina solara directa in fiecare zi, incarcarea este de domeniul trecutului.

  Cum ramane incarcat?

  Cu suficienta lumina solara, panoul solar poate colecta si stoca 150 pana la 300 mAh intr-o zi. Camera are nevoie doar de 50 pana la 100 mAh pentru a functiona toata ziua si noaptea. In acest fel, exista intotdeana suficienta putere pentru a mentine bateria plina. Astfel incat sa nu fie nevoie.

  Colectie solara de inalta eficienta

  Utilizarea panourilor solare de varf din industrie de la SunPower permite o conversie lider in industrie de pana la 25%.

  Dezvaluie mai multe in 4K Ultra HD

  Ofera-ti un ochi de vulture pentru detalii cu 4k Ultra HD care suprinde cele mai mici caracteristici ale oricarei personae care intra in proprietatea ta, zi au noapte.

  Mariti pentru mai multe detalii

  Cand exista ceva departe, obtineti o vedere mai apropiata cu zoom de 8× care arata o claritate de 8 milioane de pixeli.

  Color Night Vision

  Vedeti calitatea culorii la nivelul urmator in viziunea dvs. de noapte cu un senzor de inalta sensibilitate si un reflector declansat de miscare.

  Securitate locala cu tehnologie Edge

  HomeBase pastreaza confidentialitatea in propriile maini, cu securitatea locala fara taxe lunare. Noul HomeBase 3 este imbunatatit cu tehnologie avansata, inclusive stocare locala extensibila, recunoastere BionicMind si management centralizat al securitatii.

  BionicMind iti identifica familia

  Securitatea depaseste detectarea si recunoasterea cu BionicMind™. Acum, poti sti imediat cand este un strain la usa si cand familia ta ajunge acasa in siguranta.

  Auto-invatare Recunoastere faciala

  BionicMind™ foloseste algoritmi de auto-invatare dupa fiecare scanare a fetei si a formei corpului pentru a imbunatati acuratetea recunoasterii cu peste 99,9% de-a lungul timpului, indiferent ce porti sau cum abordati camera.

  Reduceti alertele inutile

  Cu recunoasterea faciala, BionicMind™ poate diferentia intre membrii familiei si strainii. Deci, voi decideti care alerte sunt cele mai importante.

  Raport de securitate personalizat

  Obtineti propriul briefing zilnic de securitate personala oricand doriti. Il puteti personaliza pentru a filtra anumite evenimente si chiar pentru a nota activitati suspecte pentru a evita potentialele crime.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0