Cod produs: OLEZ1001

Oala sub presiune ZOKURA Z1001, 8l, 22cm, inox, argintiu

5.00 din 5 (2 recenzii)
564,90 lei
stoc epuizat
 • Descriere

  Oala sub presiune ZOKURA Z1001

  Este compatibila cu toate tipurile de plita, inclusiv cea pe inductie.

  Aburul impreuna cu timpii mai mici de preparare ajuta la pastrarea aromei, a mineralelor si vitaminelor din alimente. In plus, gatitul sub presiune este ideal pentru prepararea mancarurilor ce necesita timp mare de gatire (cum ar fi supe, carne, legume, cartofi, alte alimente uscate).

  Timpi de preparare cu pana la 70% mai mici.

  In oala sub presiune, orice mancare se prepara rapid si sanatos. Prin folosirea acesteia, economisiti 70% timp si 50% energie si, in acelasi timp, pastrati intacte valorile nutritive, vitaminele si mineralele.

  Siguranta inainte de toate.

  Sistemul automatic de inchidere a capacului previne deschiderea sub presiune. Indicatorii de presiune acustici si vizuali garanteaza securitatea. Manerele din plastic raman reci asigurand confortul si siguranta dumneavoastra. Din capac, pe masura ce presiunea creste, se ridica un indicator de presiune. Gradatiile acestuia va indica presiunea din interior, putand astfel sa reglati temperatura optima, in functie de preparatele gatite. O metoda moderna de gatit, rapid, fara risc, fara stres..

  Conservarea aromelor si a culorilor naturale.

  Supapa etansa mentine aromele si culorile naturale ale alimentelor in timp ce baza multistratificata, tip sandwich, asigura distribuirea optima a caldurii pe toata suprafata vasului.

  Usor de utilizat si intretinut.

  Sistem complet automat de inchidere a capacului, manere din plastic cu un design placut precum si gradatii pe peretii vasului in interior (1/2 si 2/3 din capacitatea totala). Oala sub presiune de la Zokura poate fi folosita pe toate tipurile de plita, inclusiv pe cele cu inductie.

  Contine

  Oala inox, 8 l capacitate, diametrul de 22 cm

  Capac etans din inox

  Capac din sticla, diametrul de 22 cm

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  2

 • Intrebari
  0