Avand in vedere noile dispozitii legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: CONMIXBOX4

Pachet detergenti pentru curatenia casei CIF + DOMESTOS, 4 bucati

 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Cum ar fi ca in timpul dusului sa ramai brusc fara apa calda? Sau in drum spre mare sa ramai fara benzina?

  Tocmai de aceea Cif, Savo si Domestos ti-au pregatit un pachet cu produse pentru toate suprafetele pentru a se asigura ca nu ramai in pana in mijlocul curateniei dar si pentru a te lasa sa petreci timpul pierdut pe drumul spre magazin in alte moduri.

  Cif Cream Original 500ml indeparteaza usor acele pete de murdarie ce par imposibil de curatat din toata casa. Formula sa contine milioane de microcristale care patrund in murdaria dificila si o indeparteaza, protejand in acelasi timp suprafetele.

  Domestos Power Fresh WC Gel Ocean 700ml elimina microbii si igienizeaza vasul de toaleta, indepartand eficient murdaria dificila chiar si din zonele mai putin accesibile, datorita sistemului sau special de dispersie.

  Cif Perfect Finish Anti-Calcar a fost dezvoltat stiintific pentru a elimina 100% cele mai dificile pete de calcar de pe chiuveta, robinete, gresie, faianta si cabina de dus.

  Descopera Domestos Power 5, 5 PACK, cel mai bun odorizant de toaleta de la Domestos si fii surprins de puterea sa de actiune si de cele mai importante 5 beneficii ale sale: igienizeaza, improspateaza, produce spuma bogata, lasa vasul de toaleta stralucitor si previne depunerile de calcar.

 • Caracteristici generale

  Tip produsPachet
  UtilizareBaie
  ParfumAltele
  Caracteristici suplimentareContinut Pachet: Cif Cream Original 500ml; Domestos Power Fresh WC Gel Ocean 700ml; Cif Perfect Finish Anti-Calcar; 5 PACK Domestos Power 5
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.