Cod produs: USCMY4833

Set familie MYRIA MY4833: Uscator de par mini, 1000W, mov + Uscator de par, 2200W, mov

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Prețuiește timpul alături de familia ta

  MYRIA MY4833 este un set de două uscătoare, special pentru mamă și fiică. Acestea se pot bucura împreună de o sesiune de stilizare a părului, exact ca la salon.

  Uscatorele de păr MYRIA sunt create pentru o uscare eficientă a părului. Mulțumită funcțiilor sale, oferă control suficient asupra uscării pentru o adaptare în funcție de nevoile părului.

  Echilibrul viteză/ temperatură

  O uscare corectă presupune un echilibru între căldură și viteza fluxului de aer. Uscătoarele MYRIA MY4833 M și D (pentru mamă și fiică) permit setarea treptelor de încălzire și viteză asigurând un păr sănătos, fără fire supraîncalzite.

  Bucle naturale și pline de volum

  Uscătorul MY4833 M este dotat cu un motor care generează o putere de 2200W și oferă posibilitatea selecției între 2 trepte de viteză și 3 niveluri de temperatură. Calibrarea potrivită de căldură și puterea fluxului de aer se poate face în funcție de starea de sănătate a părului.

  Difuzorul special pentru volum se atașează uscătorului și asigură un flux delicat de aer cald care se strecoară uniform printre șuvițe, fără a le încurca. Este folosit pentru uscarea părului ondulat sau cu fire groase, ajutând la definirea buclelor.

  Difuzorul de volum se poate atașa doar la uscătorul mai mare, MY4833 M.

  Coafare de precizie

  Pentru uscarea selectivă se atașează un concentrator de aer care ajută la o distribuție mai bună a aerului. Este ideal pentru retușări și pentru fixarea coafurii.

  În comparație cu MY4833 M, uscătorul de păr MY4833 D este mic și are un motor de doar 1000W care încălzește aerul, dar îl suflă cu o viteză mai mică. Se pot selecta doar 2 niveluri de viteză și temperatură pentru a controla durata uscării.

  Design-ul este asemănător, doar că vine în plus cu un LED albastru la fanta de admisie.


  Mobilitate si depozitare eficientă

  Lungimea cablului de alimentare la rețea (1.8m pentru fiecare uscător) asigura o rază suficientă de acțiune în timpul coafării. După utilizare, uscătoarele, împreună cu accesoriile, se pot depozita în geanta specială, economisindu-se spațiu, sau se pot agăța ușor folosind inelul cauciucat de la baza mânerului.


  Protecție la supraîncălzire

  Această funcție asigură protecție împotriva supraîncălzirii părului și o temperatură optimă de uscare.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1

 • Intrebari
  0