Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black

Cod produs: SMWPHT14255
Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black
Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black
Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black
Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black
Smartwatch AMAZFIT T-Rex, Android/iOS, silicon, Rock Black
 
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Amazfit T-Rex

  12 Certificari de grad militar

  Robustitatea si fiabilitatea sunt deosebit de importante pentru smartwatch-uri in aer liber. Amazfit T-Rex a trecut 12 certificari de grad militar, asigurandu-i robustetea si rezistenta la medii dure.

  Dur de la interior spre exterior

  Forma Amazfit T-Rex este dura, solida, cu unghiuri distincte si rezistent. Designul corpului si structurii interne au rezistenta sporita, facandu-l dur din interior spre exterior. Un partener pe care te poti baza.

  Durata de viata a bateriei de pana la 20 zile

  Un nou design de circuit special dezvoltat pentru Amazfit T-Rex, un chip avansat cu consum redus de energie si o optimizare profunda a puterii confera Amazfit T-Rex o durata mai lunga de viata a bateriei. Are o autonomie mare pentru a nu va face griji ca trebuie sa-l incarcati.

  Ecran color AMOLED de 1,3 inci și Always-On Display

  Amazfit T-Rex dispune de un ecran color AMOLED de 1.3" cu Always-On Display pentru a oferi informatii importante disponibile doar prin ridicarea incheieturii mainii. In plus, puteti alege din diversitatea cadranelor de ceas pe cea potrivita cu personalitatea si stilul dvs.

  Pozitionare GPS prin satelit cu inalta precizie

  Amazfit T-Rex foloseste un chip GPS Sony de ultima generatie si un sistem de pozitionare duala prin satelit incorporat foarte precis. De asemenea, s-au optimizat materialele corpului ceasului si aspectul intern pentru ca receptia semnalului sa fie foarte optimizata pentru a tine cont de interferentele de la brat in timpul purtarii. Eficienta semnalului a fost crescuta semnificativ, facand cautarea prin satelit mai rapida si pozitionarea mai precisa, satisfacand nevoile dvs. de pozitionare atat in jungla urbana, cat si in salbaticia aventurilor dvs.

  Rezistent la apa pana la 50 de metri

  Amazfit T-Rex are 14 moduri de sport profesionale incorporate si este evaluat impermeabil la 5ATM. Il puteti purta in timp ce inotati in piscina sau in ape deschise pentru a satisface nevoile diverse ale sportivilor. Smartwatch-ul monitorizeaza, de asemenea, date, cum ar fi ritmul cardiac in timpul exercitiilor si statisticile privind durata exercitiilor, facand antrenamentele mai sigure si mai eficiente.

  Monitorizarea ritmului cardiac pe tot parcursul zilei

  Amazfit T-Rex este echipat cu senzorul optic BioTracker PPG dezvoltat de Huami, care efectueaza monitorizarea ritmului cardiac de inalta precizie 24 de ore pe zi. Smartwatch-ul emite, de asemenea, memento-uri pentru a va ridica si va incurajeaza sa va dezvoltati obiceiuri sanatoase si sa deveniti cel mai bun.

  Notificare vreme, memento apel. Instrumente mai practice la incheietura mainii

  Amazfit T-Rex are o multitudine de functii inteligente, inclusiv prognoza meteo, memento-uri pentru evenimente, memento-uri pentru apeluri, notificari de aplicatii si multe altele, oferind o varietate de instrumente practice pentru a va facilita munca si viata de zi cu zi.

 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  1 recenzie

 • Intrebari
  2 intrebari

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020