Switch TENDA S105, 5 porturi Fast Ethernet, alb

Cod produs: SWHS105
Switch TENDA S105, 5 porturi Fast Ethernet, alb
Switch TENDA S105, 5 porturi Fast Ethernet, alb
Switch TENDA S105, 5 porturi Fast Ethernet, alb
Switch TENDA S105, 5 porturi Fast Ethernet, alb
 
49,00 lei
Include taxa verde: 0,75 lei.
stoc epuizat
Garantie comerciala: 36 luni

Beneficii

 • 3 ani garantie
 • Descriere

  S105 5-port Ethernet Switch

  Tenda S105 este un switch cu cinci porturi special facut pentru case mari sau birouri. Are in dotare cinci porturi ce in full duplex pot ajunge la viteza de 200Mbps, viteza standard fiind de 100mbps. Switch-ul este plug&play, asta inseamna ca in momentul conectarii la un router deja existent, imediat isi va incepe treaba, fara alte configurari complicate. Deasemenea, S105 este compatibil cu orice device ce are in dotare un port LAN


  Costuri reduse

  Indiferent ca ai o afacere mica sau una la tine acasa si doresti sa beneficiezi de o viteza buna si conexiune stabila de internet, S105 este ideal pentru asta, avand toate functiile necesare intr-un singur dispozitiv, fara a fi nevoie de alte dispozitive spre exemplu pentru urmarirea camerelor de supraveghere.


  Plug and play

  Cu ajutorul functiei plug&play, tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi pe S105 la un router existent pentru a incepe sa transmiti semnal catre alte dispozitive, nefiind nevoie de alte setari complicate.


  Viteza foarte mare fara deconectari

  Cu S105 te poti bucura de o experienta fluida deoarece este conceput in asa fel incat sa gestioneze bine latimea de banda incat sa te poti bucura de navigatul pe internet fara intreruperi


  Frumos si mic

  S105 este un switch mic ce nu ocupa mult spatiu fapt care ii ofera utilizatorului avantaje in a-l pozitiona oriunde doreste.

 • Specificatii

 • Recenzii
  51 recenzie

 • IntrebariNu exista intrebari

 

Cea mai variata gama de produse conform studiu retail realizat de Nielsen in septembrie 2020