Ingrijirea parului

(462 produse)
  462 produse

   

  Ingrijirea parului este importanta pentru aspectul nostru exterior!

  Un par sanatos este imediat remarcat. Este mai stralucitor, are un aspect mai ingrijit si mai hidratat.

  Pentru a avea grija de parul tau, la noi pe site gasesti produse pentru fiecare etapa din procesul de ingrijire a parului.

   

  Tehnologia a evoluat, prin urmare, produsele pentru ingrijirea parului sunt personalizate in functie de nevoile parului tau. Ingrijirea parului acasa a devenit la fel de eficienta ca si cea de la salon. Ai la indemana toate produsele de care ai nevoie.

  Produsele de baza in ingrijirea parului sunt samponul si balsamul de par

  Este important sa folosesti produsele potrivite pentru tipul tau de par. Nu exagera cu spalatul parului, dar daca acest lucru este necesar, foloseste produse delicate.

  Pentru o ingrijire suplimentara a parului, foloseste masti si tratamente pentru par, acestea iti vor ingriji intens parul si vei obtine efectele dorite.

  Pentru ingrijire ca la salon, iti punem la dispozitie produse pentru Hair Styling- Fixativ, Gel si Spuma de par.

  Alege acum din oferta noastra produsele perfecte pentru par ca la salon, perfect aranjat si cu un aspect sanatos.

   

   

  Intrebari frecvente

  Pentru ingrijirea parului trebuie sa incepi cu spalarea acestuia cu un produs potrivit parului tau, apoi poti aplica un balsam si/ sau o masca de par, dar si un tratament potrivit nevoilor tale. La final aranjaza-ti parul si fixeaza-l cu un produs de fixare.

  Parul uscat are nevoie de hidratare, astfel este ideal sa folosesti produse hidratante special create pentru acest timp de par.