Avand in vedere dispozitiile legale, ora maxima de inchidere a magazinelor este 21:00.
Cod produs: SCLM7163

Aparat de insamantare gazon MEDIASHOP Hydro Mousse M 7163

 
Reducere
44%
Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Visati un gazon perfect in gradina dumneavoastra, dar, nu vedeti decat pamant gol, pete de iarba ici-colo sau urme de iarba calcata? V-ati saturat sa va invidiati vecinii pentru gazonul verde din curtea lor?

  Va prezentam Hydro Mousse care aduce revolutionara metoda de insamantare! Hydro Mousse a fost conceput si dezvoltat dupa ani de experienta in scopuri agricole, pentru ca aparatul sa produca un efect optim.

  Hydro Mousse cu formula ecologica!

  Cu formula ecologica, Hydro Mousse afana solul, apa si mineralele se se impregneaza imediat in pamant/pamantul absoarbe imediat apa si mineralele in timp ce semintele se aseaza in pamant. Folosind Hydro Mousse, petele uscate si sterpe din gradina pot disparea foarte repede, si nici un irositi semintele pretioase, deoarece vor rasari exact acolo unde dumneavoastra le pulverizati!

  Tehnologia Spray and Stay

  Semintele de iarba, sunt legate in pamant cu ajutorul inteligentului Hydro Mousse ‘Spray and Stay’, in acest fel puteti avea peluze minunate/un gazon minunat! Cu Hidro Mousse puteti insamanta in timp record!

  Atat pentru suprafete mari, cat si pentru mici suprafete sterpe

  Pana in prezent parea o misiune imposibila ca iarba sa incolteasca si in umbra? Pentru Hidro Mousse, nu reprezinta o problema! Suprafetele calcate, obosite, pe care iarba a murit, se revigoreaza, iarba incepe sa creasca si sa se indeseasca/inmulteasca. Insamantarea unei suprafete mari de teren se face la fel de repede ca stropitul gradinii!

  Folosirea este extrem de usoara!

  Cuplati la orice furtun traditional de stropit gradina.

  Reglati Hydro Mousse, si conduceti/indreptati jetul pe acea portiune unde doriti sa insamantati iarba. Si gata, ati si terminat! Inteligentul Hydro Mousse el singur amesteca si dozeaza uniform semintele de iarba!

  Continut colet

  • 1x Hydro Mousse (cap de pulverizat + rezervor)
  • 1x Racord (la furtun traditional de gradina)
  • 1x Hydro Mousse Nutrienti – CANTITATE DUBLA! (pentru 10m2 de iarba sadita)
  • 1x Hydro Mousse Seminte de iarba (calitate germana!) CANTITATE DUBLA! (pentru 10m2)
 • Caracteristici generale

  Tip produsAparat insamantare
  UtilizareFurtun gradinarit
  MaterialPlastic
  Alte detaliiFolosirea este extrem de usoara! Cuplati la orice furtun traditional de stropit gradina. Reglati Hydro Mousse, si conduceti/indreptati jetul pe acea portiune unde doriti sa insamantati iarba. Si gata, ati si terminat! Inteligentul Hydro Mousse el singur amesteca si dozeaza uniform semintele de iarba!
  Continut pachetHydro Mousse (cap de pulverizat + rezervor); Racord (la furtun traditional de gradina); Hydro Mousse Nutrienti – cantitate dubla! (pentru 10m2 de iarba sadita); Hydro Mousse Seminte de iarba (calitate germana!) cantitate dubla! (pentru 10m2);

  Alte detalii

  CuloareAlbastru
 • Deocamdata acest produs nu are nicio recenzie.

  • Deocamdata nu exista intrebari legate de acest produs.