Cod produs: CSAR3080O10GWV2

Placa video ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3080 V2 White OC Edition, 10GB GDDR6X, 320bit

stoc epuizat
 • Descriere

  Isi ia zborul

  Aceasta editie limitata a ROG Strix GeForce RTX™ 3080 are o culoare complet alba, pe langa toate imbunatatirile aduse seriei ROG Strix. Acum este sansa ta de a construi o platforma de gaming high-end cu tematica alba, cu cea mai recenta tehnologie grafica.  Imbunatatiri Axial-tech

  Designul ventilatoarelor noastre Axial-tech a fost optimizat pentru un nou radiator mai mare, care este echipat cu mai multe lamele si are o suprafata de disipare mai mare decat cele din generatia trecuta. Numarul de pale a fost sporit pentru toate cele ventilatoare, cu 13 pale pe ventilatorul central si 11 pe ventilatoarele auxiliare. Inelul bariera care inconjoara ventilatoarele a fost redus in dimensiuni pentru a putea fi preluat mai mult aer din laterale si pentru a oferi un flux de aer imbunatatit in sistemul de racire. Palele suplimentare ale ventilatorului central si inelul de inaltime completa ofera o presiune statica imbunatatita, care arunca aerul rece direct pe distribuitorul de caldura al GPU-ului.

  Directii noi

  Pentru a sustine rolurile specializate ale ventilatorului central si celor auxiliare, directia de rotatie a ventilatorului central a fost inversata. Asta reduce turbulentele fluxului de aer care circula in interiorul sistemului de racire, fiind o noua imbunatatire a performantelor termice generale ale placii. De asemenea, ventilatoarele se opresc complet atunci cand consumul de energie al placii video este scazut si temperatura GPU se situeaza sub 50 grade Celsius, mentinand nivelurile de zgomot scazute atunci cand sistemul este sub o sarcina usoara.

  Radiator MaxContact

  Pentru a directiona eficient caldura spre radiatoare, astfel incat sa poata fi indepartata de puternicele ventilatoare axial-tech, folosim un proces de productie care imbunatateste finisajul suprafetelor radiatorului la nivel microscopic. Suprafata extra plata permite un contact mai bun cu procesorul grafic pentru un transfer termic imbunatatit.

  Design pe 2.9 sloturi

  Radiatorul distribuie caldura in conductele de caldura, care o transporta catre un bloc de lamele care ocupa majoritatea spatiului mare, de 2.9 sloturi. Marirea dimensiunilor radiatorului fata de generatia anterioara ofera mai multe rezerve termice necesare noului chipset de inalta performanta.

  Componente premium

  Condensatori, bobine si MOSFET-uri de top au fost selectate pentru a livra fara efort sute de wati la doar o milisecunda de la solicitare. Componentele Super Alloy Power II sunt lipite pe PCB prin intermediul procesului nostru de productie avansat si automatizat Auto-Extreme. Imbinarile netede de pe spatele PCB-ului si eliminarea erorilor umane asigura faptul ca fiecare placa se conformeaza riguroaselor noastre specificatii.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 36 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 36 luni
 • Specificatii

 • Recenzii
  0

 • Intrebari
  0