PS Plus/Network Cards

(2)

  PS Plus/Network Cards la cele mai mici preturi din Romania

   

  Daca veti alege sa achizitionati un abonament PS Plus (PS+), veti obtine si mai multe beneficii. Peste 10 GB de memorie in cloud - veti putea incarca salvarile de joc in cloud si puteti juca pe oricare alt PS4. Share Play - Poti sa-ti inviti prietenii de pe PSN sa ia parte la bataliile multiplayer sau sa preia controlul asupra aventurilor, chiar daca nu au o copie a jocului. Poti vota pentru a juca - Poti sa-ti exprimi parerea despre jocurile pe care ai vrea sa le vezi in colectia lunara de jocuri PS Plus, votand pentru jocurile tale preferate. Optiunea de Preacces - Fii unul dintre primii care incearca noi jocuri, demonstratii si beta, cu pre-acces exclusiv pentru membrii PS Plus.

   

  Deschide-ti usa catre o lume intreaga de oportunitati nelimitate cu cardurile cadou PSN! Este cadoul perfect pentru orice proprietar al celei mai recente console de la legendarul Sony. Indiferent daca detineti o consola PlayStation 3, PlayStation 4 sau PlayStation 5, fara indoiala toata lumea va aprecia oportunitatea de a accesa tot continutul premium de pe PlayStation Network. Este usor sa va imbunatatiti experienta generala PlayStation cu jocuri PSN, abonamente PS Plus si alte servicii la indemana. Cu un card PSN (PlayStation Network Card), va puteti incarca cu usurinta punctele PlayStation pentru a cumpara jocuri PS4, abonamente PlayStation si credite in joc. Acest card cadou digital va permite sa cumparati produse direct din PlayStation Store. 


  Nu mai sta pe ganduri, haide sa vezi oferta noastra la Abonamente PS Plus (PS+) si Carduri PSN (PlayStation Network Cards) si alege ceea ce ai nevoie, la cel mai mic pret din Romania!

   

   

  Intrebari frecvente

  PS Plus este un serviciu de abonament disponibil numai pe PlayStation 5 si PlayStation 4, care ofera utilizatorilor acces la jocuri multiplayer online, precum si la unul sau doua jocuri PS5 gratuite pe luna, doua jocuri gratuite pe luna la jocuri PS4, posibilitatea de a partaja jocuri, pana la 100 GB de stocare online pentru salvarea datelor, teme si avatare, DLC exclusiv si reduceri la continutul PlayStation Store.

  Cardurile cadou PSN sunt carduri cadou Playstation care contin o anumita suma pentru a transfera fonduri in contul tau PSN. Odata ce ati achizitionat cardul PSN digital, il puteti activa in doar cativa pasi simpli! Cardurile cadou PSN sunt blocate in functie de regiune, iar moneda lor poate varia in functie de regiune.