Cod produs: SPR003328

Brandy Carlos I Solera Gran Reserva, 0.7L

Produsul nu mai face parte din catalogul magazinului.
 • Descriere

  Brandy Carlos I Solera Gran Reserva, 0.7L

  Acest brandy originar din Spania este produs din struguri din regiunea Jerez, faimoasa pentru viticultura. Carlos I a fost invechit cu sistemul solera folosit de sute de ani, si se spune ca o parte din aceasta bautura este la fel de veche ca sistemul, intrucat niciodata nu se golesc total butoaiele.

  Istoria Carlos I dateaza din anul 1889, cand un cellarmaster din Jerez a descoperit intr-un colt al pivnitei sale niste butoaie misterioase. Acesta nu stia nimic despre provenienta lor dar a realizat pe loc ca sunt pline cu cel mai fin brandy pe care-l gustase vreodata. "Un brandy pentru a cuceri lumea", se gandea el si de aici provenienta numelui Carlos I. Imaginea marelui imparat pictata de Titian pentru a comemora victoria sa in batalia de la Muhlberg din anul 1548, reprezinta inspiratia pentru emblema acestui brand, un element inconfundabil prezent pe toate editiile Carlos I.

  Pastrat in butoaie sherry, acest Brandy de Jerez se remarca prin gustul armonios, intens aromat, cu note delicioase de vanilie si cacao.

 • Specificatii

 • Recenzii
  4.5
  2

 • Intrebari
  0