Cod produs: CMASTREETVIEW

Camera auto DVR Dual SMAILO STREETVIEW, 2.7", HD, G-Senzor

79,19
-50%
39,60 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  SMAILO StreetView

  Cu ajutorul camerei video auto cu GPS Smailo StreetView poti filma orice ti se pare interesant pe sosea, iar traseul poate fi vizualizat pe harta prin conectarea la Google Maps.

  Modulul GPS inregistreaza complet traseul/calatoria. Traseul poate fi vizualizat pe harta prin conectarea la Google Maps. Clipul video inregistrat poate fi vizionat pe computer utilizand softul special preinstalat, care va va ajuta sa urmariti traseul vehiculului. Este necesar sa aveti conexiune la Internet pentru a putea vizualiza traseul parcurs.

  Camera video auto Smailo StreetView este un dispozitiv mobil echipat cu 2 camere video si modul GPS, destinata monitorizarii si inregistrarii video, atat a interiorului cat si a exteriorului masinii, fie in trafic sau cand aceasta stationeaza. Cele 2 camere video integrate surprind simultan material video in functie de orientarea fiecarei camere.

  Senzorul G sesizeaza schimbarile bruste in deplasarea autovehiculului. In functie de devierea vehiculului, atunci cand devierea se apropie de o anumita valoare, senzorul va considera ca a intervenit in mod anormal si va oferi automat protectie de blocare a clipului video actual.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Include taxa verde: 1,70 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  2.5
  2

 • Intrebari
  1