Cod produs: UHD65OLED80612

Televizor OLED Smart PHILIPS 65OLED806, Ultra HD 4K, HDR, 164cm

5.00 din 5 (3 recenzii)
7.099,00 lei
in anumite magazine
 • Descriere

  Filme captivante. Jocuri pe care le poti simti.

  Android TV LED 4K UHD

  Experienta complet captivanta. Ambilight pe 4 laturi.

  Cu Philips Ambilight pe 4 laturi, fiecare moment este trait mai intens. LED-urile inteligente de pe marginea televizorului reactioneaza la actiunea de pe ecran si emit o lumina stralucitoare care este pur si simplu captivanta. Incearca-l o data si te vei intreba cum ai putut sa te uiti la televizor fara el.

  Excelent pentru jocuri. Latenta scazuta pe orice consola

  Televizorul tau Philips dispune de cea mai recenta conectivitate HDMI 2.1, comutand automat la setarea de latenta scazuta cand incepi sa joci un joc pe consola. Este compatibil cu VRR (rata variabila de reimprospatare) si Freesync pentru jocuri cu actiune rapida neintrerupte. Modul Ambilight pentru jocuri aduce emotia direct in camera.

  Indiferent de sursa, intotdeauna perfectiune. Procesor Philips P5.

  Procesorul Philips P5 ofera o imagine la fel de superba precum continutul care iti place. Detaliile au simtitor mai multa profunzime. Culorile sunt vii, iar tonurile pielii arata natural. Contrastul este atat de clar incat vei simti fiecare detaliu. Iar miscarea este perfect fluida.

  Imagine si sunet de cinema. Dolby Vision si Dolby Atmos

  Datorita compatibilitatii cu sunetul si cu formatele video Dolby premium, continutul HDR pe care il urmaresti va arata si va suna exceptional. Te vei bucura de o imagine care reflecta intentiile initiale ale regizorului si vei asculta un sunet amplu, cu claritate si profunzime reale.

  Design de calitate superioara. De la suport la telecomanda.

  Fiecare centimetru al acestui televizor ofera senzatia de calitate superioara. Suportul metalic lucios contrasteaza frumos cu ecranul practic fara rama. Iar telecomanda moale, cu textura ca de piele pe partea din spate este foarte usor de tinut si de folosit.

  Pur si simplu inteligent. Android TV.

  Philips Android TV iti ofera continutul dorit, atunci cand doresti. Poti personaliza ecranul principal pentru a afisa aplicatiile preferate, permitandu-ti sa incepi usor streamingul filmelor si al serialelor favorite. Sau poti relua de unde ai ramas.

  DTS Play-Fi Multi-room Audio. 

  Cu DTS Play-Fi de pe Philips TV-ul tau te poti conecta la boxele compatibile din orice camera. Ai boxe wireless in bucatarie? O Asculta filmul in timp ce iti pregatesti o gustare, reda muzica in flux de pe TV in intreaga casa sau tine pasul cu comentariul sportiv in timp ce aduci celorlalti ceva de baut.

  Comanda vocala. Asistentul Google. Functioneaza cu Alexa.

  Apasa un buton de pe telecomanda pentru a vorbi cu Asistentul Google. Controleaza vocal televizorul sau aparatele electrocasnice inteligente compatibile cu Asistentul Google. Sau solicita asistentului Alexa sa controleze televizorul prin dispozitive compatibile cu Alexa.

  Imagine HDR vie. Televizor Philips 4K UHD.

  Televizorul Philips 4K UHD este compatibil cu principalele formate HDR, inclusiv Dolby Vision. Indiferent daca este vorba de un serial care nu trebuie ratat sau de cel mai recent joc video, umbrele vor fi mai profunde. Suprafetele luminoase vor straluci. Culorile vor fi mai fidele.

  Garantie de conformitate (persoane fizice): 24 luni
  Garantie comerciala (persoane juridice): 12 luni
  Include taxa verde: 14,00 lei
 • Specificatii

 • Recenzii
  5
  3

 • Intrebari
  0