Serviciul de instalare pentru aparate de aer conditionat

Te bucuri de cumparaturile facute, fara nicio bataie de cap in privinta instalarii acestora! Cu MediaGalaxy, beneficiezi de servicii de instalare la domiciliu in baza urmatoarelor conditii si prevederi:

- Serviciile de instalare sunt servicii contra-cost si pot fi achizitionate fie online, fie direct din magazin.

- Serviciile de instalare care pot fi achizitionate, sunt disponibile pentru urmatoarele categorii de produse: aparate de aer conditionat.

- Pastrezi bonul fiscal sau factura produselor achizitionate si factura sau bonul fiscal cu serviciul de instalare achizitionat. Serviciul de instalare la domiciliu se poate face numai pe baza acestei dovezi.

- In cazul in care ai achizitionat mai multe produse identice, pentru care ai nevoie de serviciul de instalare, trebuie sa te asiguri ca, pe documentul fiscal eliberat, numarul de produse este egal cu numarul serviciilor de instalare.

- Esti artistul propriului spatiu, asadar avem nevoie de ajutorul tau! Asigura-ne locul potrivit pentru montarea dispozitivelor si asigura-te ca exista acces rapid la utilitatile necesare, in functie de specificul lucrarii (electricitate, apa, semnal TV). Astfel, responsabilitatea alegerii locului de montaj si a eventualelor urmari este in mainile tale.

- Nu uita! In serviciul de instalare la domiciliu nu sunt incluse lucrarile ulterioare (zugravire, zidarie sau modificari ale retelelor de utiliati: electricitate, apa, cablu TV). Lucrarile suplimentare solicitate in momentul montajului, se vor achita separat firmei de instalare, iar acestea nu fac obiectul responsabilitatii firmei SC ALTEX ROMANIA SRL.

- Pentru cei aflati in afara localitatii in care s-a facut achizitia serviciului de instalare, se va percepe un cost de deplasare de 1,5 ron/ km TVA inclus, care va fi achitat separat, direct firmei de montaj.

 

Pentru ca stim cat de important este timpul tau, am creat un sistem rapid prin intermediul caruia se programeaza instalarea. Dupa achizitia serviciului de si livrarea aparatului de aer conditionat vei primi un SMS cu detaliile instalatorului ce va efectua montajul, urmand ca acesta sa va contacteze in cel mai scurt timp pentru a stabili detaliile instalarii.

Condiţii de efectuare a serviciului de instalare aer conditionat                                    

Termenul de montaj este de 7 zile calendaristice calculate de la data achizitiei serviciului de instalare, cu exceptia situatiilor in care livrarea aparatelor de aer conditionat este efectuata prin intermediul serviciilor de livrare ale partenerilor de curierat.

In aceste situatii termenul de instalare decurge de la data livrarii aparatului de aer conditionat.

 

Materiale incluse in serviciul de montaj standard

- Traseu frigorific din ţeava de cupru si izolaţie termica in limita a 3 ml

- Furtun scurgere condens

- Cablu electric 3ml pentru conexiunile dintre unitatea interioara si cea exterioara

- Consola pentru unitatea exterioara inclusiv sistemul de prindere

- Banda matisat

- Stecher

- Cablu alimentare unitatea interna 1m

Nota: aparatele care au kit de montaj inclus dispun deja de traseu frigorific 3ml, furtun scurgere, cablu electric de conexiune, banda matisat, cablu unitate interna. Nu se se vor livra suplimentar.

 

Manopera de instalare standard presupune:

- Executarea unei singure găuri in peretele exterior pentru aparat monosplit, respectiv doua găuri pentru dublusplit.

- Amplasarea unitatii exterioare si unitatii interioare in limita traseului frigorific de 3m (monosplit), 6m (dublusplit).

- Badijonarea traseului frigorific (in limita de 3ml de traseu).

- Efectuarea probei de funcţionare si explicarea principalelor facilitaţi ale acestuia

- Instalarea se va face respectând legislaţia in domeniu (nu se vor perfora grinzi sau stâlpi de beton si nu se executa lucrări care pun in pericol rezistenta clădirii si siguranţa membrilor echipei de instalare).

- Unitatea exterioara se fixeaza pe peretele exterior cat mai aproape de unitatea interioara si numai intr-un loc accesibil pentru montare si intervenţii (imediat sub fereastra, in locuri in care sa nu fie periclitata integritatea instalatorului, sa nu existe pericol de accidentare).

- Montajele care necesita folosirea schelelor, scărilor, nacelelor, sau a alpinistilor, nu sunt incluse in instalarea standard.

- Deplasarea echipei de montaj fara costuri din partea clientului numai in localitatea in care s-a efectuat vanzarea din magazin. Pentru comenzile on-line nu se percepe taxa de deplasare daca instalarea se efectueaza in localitati in care exista magazin Altex sau Media Galaxy.

 

Lucrările, materialele si accesoriile suplimentare montajului standard, daca se pot efectua, vor fi suportate de client după cum urmeaza:

  • trecere suplimentara prin beton - 100 ron/buc
  • treceri suplimentare prin perete de zidărie - 50 ron/buc
  • traseu frigorific suplimentar peste cei 3m inclusi in kit(prelungire traseu prin sudura) - 90 ron/ml
  • mascarea traseului frigorific cu masca PVC - 45 ron/ml
  • prelungirea cablului de alimentare cu energie electrica - 15 ron/ml
  • prelungirea furtunului de condens - 10 ron/ml
  • set şuruburi + dibluri speciale cu lungimea de 20 cm pentru montajul pe suprafeţe termoizolate cu polistiren - 30 ron
  • Montarea unitatilor exterioare cu ajutorul scarilor la o inaltime pana in 3 m - 100 ron; inaltime pana in 6m - 200 ron
  • Demontarea aerului conditionat existent in vederea instalarii echipamentului nou - 100 ron
  • deplasarea echipei de montaj in afara localităţii - 1,5 ron/km daca solicitarea de instalare este pentru alta localitate decat cea in care se afla magazinul din care s-a facut achizitia(tarif dus+intors).

Instalarile se pot efectua doar in localitatile unde exista cale de access rutier

Preturile includ TVA. Cuponul este valabil in anul curent doar pe teritoriul Romaniei.

In cazul in care la data programata nu se poate realiza montajul din următoarele cauze: cumpărătorul nu este la domiciliu,  produsul nu a fost livrat inca de firma de curierat, nu sunt condiţii pentru a se efectua montajul standard, cumpărătorul nu prezintă documentele originale de achiziţie ale aparatului si serviciului, costul deplasării suplimentare, la o data ulterioara, va fi suportat de către client si este in valoare de 60 RON

 

Intervalul de timp anuntat pentru efectuarea montajului poate suferi modificări datorita unor condiţii de trafic, atmosferice sau a unor evenimente provocate de terte parti, sau datorita volumului mare de solicitari.

NU sunt incluse in montajul standard manopera si materialele aferente reparaţiilor de zidărie (tencuieli, vopseluri, tapete etc.), lucrări de modificare si reparare a instalaţiei electrice a imobilului, operaţii de modificare a poziţiei unor obiecte ce restricţionează montajul (ex.mobila), repozitionarea ulterioara a aparatului dupa montaj, lucrări de curăţenie ca urmare a producerii de praf, lucrări de mascare a traseului frigorific (cu rigips, canale speciale, etc.), demontare geamuri termopane, etc.

Clientul trebuie sa asigure conditii de lucru corespunzatoare echipei de montaj.

Clientul isi asuma responsabilitatea pentru riscurile sau posibilele deteriorari produse zidariei, retelei electrice, de gaz , apa si canal, etc. ce pot aparea in urma montajului in locul ales de client.

Orice reclamatie privind calitatea/intarzierea serviciului de montaj se poate face telefonic la Call Center la numarul de telefon 021-9197.

Achiziţionarea serviciului de instalare aer presupune acordul asupra prezentelor condiţii de efectuare a instalării. Clientul este de acord cu prelucrarea datelor personale de catre Altex Romania, Altex Service Center si a subcontractorilor acestora in vederea executarii prestatiilor contractate. Datele personale nu vor fi instrainate catre alti terti si nu vor parasi teritoriul Romaniei.

* Pentru a beneficia de garantie, apartele de aer conditionat trebuie montate doar de firmele autorizate pt aceste activitati conform certificatului de garantie oferit de producator sau in urma achizitiei serviciului de instalare din MediaGalaxy sau magazinele partenere.

** Serviciul de instalare aer conditionat este disponibil in judetele: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti + Ilfov, Buzau, Calarasi, Cluj, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?