Modalitati de plata

Suntem bucurosi sa iti putem oferi multiple metode de plata, functie de posibilitatile tale.

Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt :

- numerar la livrare;

- online cu card bancar

- ordin de plata

- plata prin credit online Credex.

In cazul in care optați pentru plata online cu card bancar, va informam ca înregistrarea plații nu garantează confirmarea si livrarea comenzii. In cazul in care comanda nu este confirmata suma de bani plătita va fi restituita in contul dumneavoastră in cel mai scurt timp.

In cazul comenzii finalizate cu modalitate de plata Rate online Credex, va informam ca vom confirma comanda dupa aprobarea contractului de credit, iar livrarea produselor se va efectua in termen de 1-3 zile lucrătoare de la aceasta data, dar nu mai tarziu de 15 zile.

MediaGalaxy va ofera posibilitatea sa achizitionati produse folosind cardul tau de credit iar oferta promotionala cu numarul de rate disponibil in functie de banca emitenta a cardului poate fi verificata accesand link-ul https://mediagalaxy.ro/solutii-finantare/sisteme-rate-valabile-pentru-posesorii-cardurilor-credit/pag/ .

In cazul in  care selectati optiunea de a achita online cu plata cu un card bancar, MediaGalaxy va transmite catre procesatorul de plati doar date referitoare la comanda dumneavoastra, fara a accesa si procesa alte date referitoare la cardul bancar.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?

Intrebari frecvente

Am selectat metoda de plata “Numerar la livrare”, pot plati cu cardul la curier?

Nu. Plata la livrare se poate face doar numerar.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre
Daca am un card de cumparaturi si doresc sa achit in rate, ce metoda de plata trebuie sa aleg?

Online cu card bancar este metoda de plata ce o poti alege. Introduci datele cardului in interfata securizata de plata si alegi numarul ratelor conform conditiilor contractuale pe care le ai cu banca emitenta a cardului.

Ti-a fost de ajutor acest raspuns?
Citeste mai mult despre